«Έχεις κάνει στροφή 180 μοιρών...» - Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη όταν ο Αλεξάνδρου την είπε νοικοκυρά

Το ασύλληπτο βίντεο!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Έχεις κάνει στροφή 180 μοιρών...» - Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη όταν ο Αλεξάνδρου την είπε νοικοκυρά

Ιωάννα Τούνη και Δημήτρης Αλεξάνδρου, ερωτεύτηκαν δυνατά, ταξίδεψαν σε διάφορα μέρη, ενώ βίωσαν δύσκολες στιγμές τις οποίες και αντιμετώπισαν έχοντας ο ένας τον άλλο. Πλέον όμως, περιμένουν τον καρπό του έρωτα τους, τον Αλεξάνδρου Junior που θα ολοκληρώσει την ευτυχία τους.

Ο παρουσιαστής είχε κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του στο ταξίδι τους στην Ιταλία (δείτε εδώ το μονόπετρο που της είχε δώσει), με το γάμο να γίνεται όταν θα γεννήσει η Ιωάννα. Βέβαια, λίγο πριν έρθει στον κόσμο το παιδάκι τους, υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης. Την αποκάλυψη έκανε το ζευγάρι με μια ανάρτηση στα social media - δείτε εδώ.

Όσον αφορά το όνομα του μπέμπη, «Το όνομα που θα δώσουν στο παιδί, είναι κάτι που θα διαλέξουν και οι δύο», είπε χαρακτηριστικά ο Γρηγόρης Γκουντάρας ενώ από τη μεριά της, η Κατερίνα Καινούργιου εξήγησε πως αν έκανε εκείνη παιδί και ήταν κορίτσι, θα το έβγαζε Φιλίππα.

Τις τελευταίες ημέρες η instagrammer βρίσκεται στην Αθήνα, όπου περνάει με τον αγαπημένο της όμορφες στιγμές, απολαμβάνοντας όσο μπορεί την φουσκωμένη της κοιλίτσα, την οποία πολλές φορές μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram.

Το νέο βίντεο Τούνη - Αλεξάνδρου

Με το ζευγάρι να περνάει στιγμές απόλυτης ευτυχίας! Παρόλο που πριν μερικούς μήνες ανησύχησαν σχετικά με ένα πρόβλημα στην εγκυμοσύνη της Ιωάννας, τώρα είναι όλα καλά και περιμένουν από βδομάδα σε βδομάδα να γεννήσει.

Τόσο η Ιωάννα Τούνη, όσο και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είναι ιδιαίτερα ενεργοί στα social media και χθες 14/12 δημοσίευσαν ένα βίντεο το οποίο ήταν πολύ χιουμοριστικό.

«Έχεις γίνει και η πρώτη μαγείρισσα. Έχεις κάνει στροφή 180 μοιρών, σε όλα. Τι να πρωτοθυμηθώ. Πάει η Ιωάννα Τούνη με τις φωτογραφίσεις στο Ντουμπάι. Έχει γίνει η Ιωάννα Τούνη η νοικοκυρά», δήλωσε ο Δημήτρηςμ αφού η αγαπημένη του, του ετοίμασε φαγητό και όχι αυγά που ετοιμάζει συνήθως ή σαλάτα.

«Ναι, καλά περίμενε να γεννήσω και θα σου πω εγώ. Θα πάρω το μικρό βλαστάρι και θα το πάω στον κόσμο. Αυτό εδώ απόλαυσέ το όσο κρατήσει», του απάντησε η Ιωάννα Τούνη με χιούμορ.