«Ταυτίζομαι με τη Μαρία...» - Με το μέρος της Σολώμου η Μελέτη για το σκηνικό με τον ρεπόρτερ

Η πρώτη παρουσιάστρια που την υποστήριξε

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Ταυτίζομαι με τη Μαρία...» - Με το μέρος της Σολώμου η Μελέτη για το σκηνικό με τον ρεπόρτερ

Το όνομα της Μαρίας Σολωμού βλέπουμε πάντα να απασχολεί με ό,τι και αν έχει κάνει στη μέχρι σήμερα καριέρα της με το πρώτο θέμα, που απασχολεί αυτήν την περίοδο να είναι η φημολογούμενη σχέση της με τον Mente Fuerte.

Η ηθοποιός αν και κυκλοφορεί με το δημοφιλή τράπερ δε θέλει να κάνει συγκεκριμένη δήλωση για το τι είδους σχέση έχουν μεταξύ τους, παρ' όλα αυτά βλέπουμε τους δημοσιογράφους να επιμένουν να βγει μια τοποθέτηση.

Οι δύο τους εξακολουθούν να κάνουν κοινές εξόδους, να φωτογραφίζονται και δημοσιεύουν κοινά βίντεο στα social media και έτσι για άλλη μία φορά ένας ρεπόρτερ ακολούθησε τη Σολωμού μέχρι να μπει στο αυτοκίνητό της μέχρι να της αποσπάσει κάποια δήλωση.

Εκείνη δεν θέλησε να απαντήσει, κλείνοντας εξαγριωμένη την πόρτα της (δείτε εδώ το βίντεο). Μετά από το σκηνικό αυτό και στο εξής, βλέπουμε όλα τα πάνελ να παίρνουν θέση για την κίνηση αυτή και τη Μαρία φυσικά να απαντάει, γιατί συμπεριφέρθηκε έτσι:

«Κανονικά δεν θα με βλέπατε στο backstage γιατί ήμουν undercover, αλλά έγινε κάποιο spoiler που με στεναχώρησε πάρα πολύ, οπότε ήρθα στο backstage. Πριν 20 χρόνια πήρα ένα φουστάνι με 800 ευρώ και το φόρεσα μια φορά. Πήρα έξι κιλά και νομίζω ότι έγινα ξαφνικά juicy», είπε αρχικά η Μαρία Σολωμού.

Για το σκηνικό με τον δημοσιογράφο, ξεκαθάρισε: «Δεν έτυχε να πω τίποτα στον ρεπόρτερ. Το είπα στον εαυτό μου και στην τύχη μου τη χορεύτρια. Είναι αυτό που βρίζεις μόνο σου. Δεν την απεύθυνα τη βρισιά, προς Θεού.

Ο λόγος που το έκανα αυτό ήταν γιατί θύμωσα πάρα πολύ γιατί αυτά που δεν δείχνουν οι κάμερες είναι ότι κυνηγιόμαστε μισή ώρα πριν και ήμουν μόνη μου. Από τη στιγμή που είμαι μόνη μου, τι με κυνηγάς; Να βγάλεις τι; Πάει να πει ότι κρύβομαι. Μου χάλασε την έκπληξη».

Και η Ελεονώρα Μελέτη μέσα από το Mega Kαλημέρα θέλησε την Πέμπτη 15/2 να πάρει θέση επί του θέματος, στηρίζοντας ανοιχτά τη Σολωμού σε όλο αυτό.

Οι δηλώσεις της Ελεονώρας Μελέτη για το σκηνικό με τη Μαρία Σολωμού

«Δεν με ενοχλεί καθόλου που η Μαρία Σολωμού αντέδρασε έτσι. Θεωρώ ότι είναι μία φυσιολογική αντίδραση ενός ανθρώπου. Ταυτίζομαι με τη Μαρία. Κι εγώ σε προσωπικές μου στιγμές άμα τσαντιστώ ή κάτι με εκνευρίζει το έχω εύκολο. Είναι βίωμα, είναι χαρακτηριστικό των ανθρώπων να είναι πιο εκδηλωτικοί και λίγο αθυρόστομοι. Κάποιοι λένε ότι είναι σύμπτωμα ευφυίας.

Δεν με ενοχλεί, πραγματικά. Ίσως επειδή είναι μία έμπειρη γυναίκα και εξοικειωμένη με τις κάμερες περίμενα να στρίψει το αυτοκίνητο», είπε η Ελεονώρα Μελέτη.