«Θα φορέσω κόκκινο εσώρουχο για...» - Η αποκάλυψη της Μάγκυ Χαραλαμπίδου για τα μελλοντικά της σχέδια

«Έχω εκατοντάδες ζευγάρια παπούτσια»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Θα φορέσω κόκκινο εσώρουχο για...» - Η αποκάλυψη της Μάγκυ Χαραλαμπίδου για τα μελλοντικά της σχέδια

Το πρωί της Πέμπτης (15/12) στην πρωινή εκπομπή «Mega Καλημέρα» προβλήθηκαν οι δηλώσεις της Μάγκυς Χαραλαμπίδου. Η γνωστή Dj μίλησε στον τηλεοπτικό φακό του Mega, για την εξόρμηση της με τον αγαπημένος της για αυτά τα Χριστούγεννα και αποκάλυψε κάποια γεγονότα και πράγματα για την ζωή της και την... καρταρόμπα της.

Ξανά στο παρελθόν η Μάγκυ Χαραλαμπίδου είχε μιλήσει για τα ρούχα της κα πιο συγκεκριμένα για τα αποκαλυπτικά ρούχα που βάζει για τον σύντροφο της(δείτε εδώ τι είπε αναλυτικά).

Οι δηλώσεις της Μάγκυ Χαραλαμπίδου για τα Χριστούγεννα

Σε όλα απάντησε η Μάγκυ Χαραλαμπίδου, στις δηλώσεις που έκανε στους ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών. Όπως τόνισε χαρακτηριστικά, φοράει κόκκινο εσώρουχο για να πάει καλά η χρόνια, αν και δεν πιστεύει και πολύ σε αυτά.

Η Μάγκυ Χαραλαμπίδου μίλησε για τα εκατοντάδες ζευγάρια παπουτσιών που έχει και αποκάλυψε ότ φέτος θα είναι τα πιο ωραία χριστούγεννα, διότι θα τα περάσει στο εξωτερικό με τον αγαπημένο της, σε μιά έρημο του Άμπου Ντάμπι.

Ακόμη, η ίδια είπε για το "ποδαρικό" που της κάνει ο νέος χρόνος και τα εσώρουχα που φορά για να έχει καλή τύχη, όλη την επόμενη χρονιά.

Πιο συγκεκριμένα, η Μάγκυ Χαραλαμπίδου, είπε: «Έχω εκατοντάδες ζευγάρια παπούτσια. Νομίζω ότι τα πιο όμορφα Χριστούγεννα θα είναι τα φετινά γιατί θα είμαι στο Άμπου Ντάμπι για εφτά μέρες με τον αγαπημένο μου σε μια έρημο.

Εγώ πάντως το φοράω το κόκκινο εσώρουχο. Δεν έχω τέτοιου είδους προλήψεις, αλλά το κόκκινό μου εσώρουχο θα το φορέσω», είπε αρχικά η Μάγκυ Χαραλαμπίδου.

Η Μάγκυ Χαραλαμπίδου είπε επίσης: «Συνήθως ποδαρικό μού κάνουν οι γάτες μου, που έχω 14».

Να υπενθυμίσουμε την θεϊκή της είσοδο, όταν ήταν καλεσμένη η Μάγκυ Χαραλαμπίδου στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου στο κανάλι του ΣΚΑΪ, Γειά σου, το Σάββατο 19/11, και αντί να μπει από το πλάι και να εμφανιστεί στο πλατό όπως συνηθίζουν να κάνουν όλοι οι υπόλοιπη, εκείνη κατέβηκε τα σκαλιά και ξαφνικά γύρισε ανάποδα και "το πήρε με την όπισθεν".

«Έλα στον υπερθετικό το κορίτσι μου. Να παιδί μου τη λένε κοριτσάρα, γυναικάρα, θεάρα. Σε -άρα τελειώνουν όλα. Πλάτη όλη την εκπομπή», φώναζε η παρουσιάστρια.