«Θέλει να φοράω κάτι...» -Τα αποκαλυπτικά ρούχα που βάζει η Χαραλαμπίδου για τον σύντροφό της

Τη ζηλεύει;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Θέλει να φοράω κάτι...» -Τα αποκαλυπτικά ρούχα που βάζει η Χαραλαμπίδου για τον σύντροφό της

H Mάγκυ Χαραλαμπίδου παραχώρησε δηλώσεις στο Mega Καλημέρα την Παρασκευή 10/6 και μεταξύ των όσων δήλωσε αναφέρθηκε και στον νέο της σύντροφο, μετά τον χωρισμό της από πολύ γνωστό παρουσιαστή. Η Dj μίλησε πολύ ανοιχτά για το πως κυλάει το μεταξύ τους αλλά και για τις προτιμήσεις του.

Μάλιστα δε δίστασε να αποκαλύψει πως αφενός είναι πολύ καλά με αυτόν τον άνθρωπο και αφετέρου δεν έχει να αντιμετωπίσει ζήλειες. Πολύ συχνά παίρνει τη γνώμη ακόμα και για τις ενδυματολογικές επιλογές, που κάνει η ίδια. Αυτά, που του αρέσουν πιο πολύ είναι τα αποκαλυπτικά και οι πιο sexy επιλογές, με αποτέλεσμα και εκείνη να μην αλλάξει τίποτα από τον παλιό της εαυτό.

Οι δηλώσεις της Μάγκυ Χαραλαμπίδου για τον σύντροφό της

«Απλά σε απογοητεύσει, σου λέει τι είναι αυτό που φοράς;;; Ευτυχώς όμως του αρέσουν τα sexy πράγματα, τα sexy ρούχα, τα sexy παπούτσια, δεν ανήκει στην κατηγορία που ζηλεύει και που δεν θέλει να φοράω κάτι πάρα πολύ όμορφο ή κάτι sexy».

Η γυμνή εμφάνιση που ετοιμάζει η Μάγκυ

Το πρωί της Τρίτης 24/5 η κάμερα του Happy Day πέτυχε τον Λάκη Γαβαλά και την Μάγκυ Χαραλαμπίδου στο κέντρο της Αθήνας. Εκεί ο γνωστός σχεδιαστής μίλησε για το πιο ακραίο περιστατικό που του συνέβη σε επίδειξη μόδας (δείτε εδώ το πιο ακραίο που συνέβη στον Βασίλειο Κωστέτσο) αλλά και για το κανάλι του στο Youtube.

Ο Λάκης Γαβαλάς αποκάλυψε πως είχε αργήσει να πάει σε μία δική του επίδειξη μόδας, διότι του είχαν πει πως θα καθυστερήσει λόγω των πολλών παρευρισκόμενων. Τελικά καθυστέρησε περισσότερο ο σχεδιαστής και λιγότερο οι καλεσμένοι.

Στη συνέχεια ξεκίνησε η συζήτηση για το νέο του κανάλι στο Youtube. Ο σχεδιαστής αποκάλυψε ότι θα δούμε την Μάγκυ Χαραλαμπίδου γυμνή, ντυμένοι μόνο με δίσκους βινύλ, ενώ τόνισε πως αν αυτό πάει καλά θα καλέσει και άλλους για να ξεγυμνωθούν.