Την είδε ο Ετεοκλής Παύλου και τα "έχασε" - Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση της Ελένης Χατζίδου

Την αποθέωσαν οι συνεργάτες της στο πλατό του BreakfastStar

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Την είδε ο Ετεοκλής Παύλου και τα

Άφωνοι έμειναν όλοι στο πλατό της εκπομπής BreakfastStar σήμερα 15/12 το πρωί, όταν η Ελένη Χατζίδου εμφανίστηκε μπροστά στις κάμερες με εντελώς ανανεωμένο look. Μέχρι και ο Ετεοκλής Παύλου, έμεινε με το στόμα ανοιχτό, καθώς έδειχνε άκρως εντυπωσιακή.

Σχεδόν καθημερινά βλέπουμε το ζευγάρι να πειράζει ο ένας τον άλλο, όπως για παράδειγμα χθες 14/12 όταν ο σύζυγός της της έκανε ένα ασύλληπτο σχόλιο για την ηλικία της.

Συγκεκριμένα, όταν έπαιξε στο Breakfast ένα ρεπορτάζ που αφορούσε στη θρυλική σειρά «Beverly Hills», η παρουσιάστρια είπε γεμάτη νοσταλγία: «Με αυτά μεγαλώσαμε, ερωτευτήκαμε».

Αμέσως, ο σύζυγός της, έσπευσε να της απαντήσει: «Εντάξει, δεν είμαστε και όλοι στην ίδια γενιά. Να το πούμε κι αυτό». Μόλις τον άκουσε η Ελένη Χατζίδου έβαλε μία φωνή και σηκώθηκε αμέσως να φύγει από τη θέση που καθόταν δίπλα του.

Το σχόλιο του Παύλου για την αλλαγή στην εμφάνιση της Ελένης Χατζίδου

Σήμερα 15/12 ωστόσο, δεν σχολίασε τόσο την αλλαγή της, αφού την είδε στο σπίτι (δείτε φωτογραφίες από την οικεία τους) και ήδη της είχε μιλήσει με τα πιο όμορφα λόγια, αλλά απάντησε σε ένα χιουμοριστικό σχόλιο για το λόγο που έκανε αυτή την αλλαγή.

Συγκεκριμένα, η Ελένη Χατζίδου άλλαξε το χρώμα των μαλλιών της. Αποχωρίστηκε το καστανό και έγινε ξανθιά, ωστόσο την ρίζα την άφησε σκούρα.

Όταν την ρώτησαν πως και πήρε αυτή την απόφαση, τότε απάντησε με χιούμορ: «Είπα να κάνω έτσι μια αλλαγή και πότε κάνουμε αλλαγές εμείς τα κορίτσια; Όταν δεν νιώθουμε πολύ καλά» και κοίταξε με νόημα τον σύζυγό της.

«Αυτό είναι για να ξεκινήσει η εκπομπή;», απάντησε ο Ετεοκλής Παύλου, με την παρουσιάστρια της εκπομπής να λέει πως κάνει πλάκα.