«Την απώλεια του πατέρα μου την έχω...» - Άκρως αποκαλυπτικός ο Κωνσταντίνος Καζάκος

Τι εξομολογήθηκε ο ηθοποιός

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Την απώλεια του πατέρα μου την έχω...» - Άκρως αποκαλυπτικός ο Κωνσταντίνος Καζάκος

Το πρωί της Πέμπτης (15/12) στην πρωινή εκπομπή «Mega Καλημέρα» προβλήθηκε η συνέντευξη του Κωνσταντίνου Καζάκου. Ο γνωστός ηθοποιός, που τις δύο τελευταίες τηλεοπτικές σεζόν, τον απολαμβάνουμε στην σειρά του Open, «Το κόκκινο ποτάμι» μίλησε για τον πατέρα του και την συσχέτιση των ονομάτων τους.

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος που στην κηδεία του πατέρα του ήταν άκρως συντετριμμένος και μαυροφορεμένος (δείτε εδώ πως ήταν) μίλησε για τις σκανδαλιές που σκάρωνε στον Διονύση Παπαγιαννόπουλο, τον λόγο που τον ενοχλεί η σύγκριση με τους γονείς του, αλλά και την απώλεια του πατέρα του.

Οι αποκαλύψεις του Κωνσταντίνου Καζάκου για τον πατέρα του και όχι μόνο

Στην πρωινή εκπομπή του Mega μίλησε ο Κωνσταντίνος Καζάκος για την αγάπη που είχε στον πατέρα του, αλλά και μεταξύ άλλων έκανε λόγο για τον Διονύση Παπαγιαννόπουλο και την συσχέτιση του με το όνομα του πατέρα του.

Ο ηθοποιός, όπως αποκάλυψε, από μικρός είχε καλλιτεχνική κλίση, καθώς ήθελε να ασχοληθεί ή με το θέατρο ή με τη μουσική.

«Η πιο δυνατή ανάμνηση που έχω ήταν με τον Διονύση Παπαγιαννόπουλο, έπαιρνα την αγάπη του κι ας του έκανα χοντράδες», είπε.

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος εξομολογήθηκε πως στην αρχή της καριέρας του ήθελε να βγαίνει ωραίος, ενώ ανέφερε πως θα πήγαινε σε ριάλιτι επιβίωσης εάν δεν υπήρχαν κάμερες.

Ακόμη, εξέφρασε την ενόχλησή του όταν τον συγκρίνουν με τους γονείς του, την Τζένη Καρέζη και τον Κώστα Καζάκο, ενώ τόνισε και πως η κόρη του, Τζένη Καζάκου, δέχεται συγκρίσεις με τη γιαγιά της.

«Έκανα λάθη που δεν μου συγχωρέθηκαν λόγω ονόματος, ότι μπούρδα έκανα μεγάλωνε. Το όνομα είναι λίγο ζόρι, γίνονται συγκρίσεις με τους γονείς που δεν θα έπρεπε. Και την κόρη μου κακώς την συγκρίνουν με την γιαγιά της», είπε.

Επιπλέον, ο Κωνσταντίνος Καζάκος μιλώντας για τον πατέρα του, αποκάλυψε ότι το έχει φιλοσοφήσει και ότι θα του λείψει οι συζητήσεις που έκαναν και τον βοηθούσε σε διάφορα ζητήματα.

«Την «απώλεια» του πατέρα μου την έχω φιλοσοφήσει. Αυτή είναι η πορεία της ζωής. Θα μου λείψουν οι συζητήσεις μας, δεν έχω που να απευθυνθώ», είπε για την απώλεια του πατέρα του, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τον Σεπτέμβριο του 2022.

Ο ηθοποιός δήλωσε πως είναι συναισθηματικά καλά, ενώ συμπλήρωσε πως δεν ασχολείται με σχόλια για την προσωπική του ζωή: «Δεν κατάφεραν να γίνουν δικαστές στη ζωή τους και το κάνουν μέσω κοινωνικών δικτύων», σχολίασε.