«Είναι ντροπή! Μην τα λέμε αυτά, θα μας πάρει με τις πέτρες ο κόσμος» - Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας με...

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Είναι ντροπή! Μην τα λέμε αυτά, θα μας πάρει με τις πέτρες ο κόσμος» - Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας με...

Έξαλλος έγινε ο Γιώργος Λιάγκας με δηλώσεις που έκανε καλεσμένος του στο Πρωινό με σκοπό να μιλήσει για την Εύα Καϊλή η οποία θα παραμείνει προσωρινά κρατούμενη μέχρι τις 22/12 σε φυλακές των Βρυξελλών καθώς κατηγορείται για διαφθορά και ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Μπορεί ο σύντροφος της να πήρε όλη την ευθύνη και να είπε πως εκείνη είναι αθώα, ωστόσο η ίδια πήρε αναβολή στη δίκη και η κατάθεση της έχει μεταφερθεί - δείτε πότε.

Η έξαλλη απάντηση του Λιάγκα στον Ψωμιάδη

«Η ατομική ευθύνη δεν μπορεί να γίνει συλλογική. Φτάνουν πια τα τηλεδικαστήρια και οι τηλεδικαστές! Τέλος», ήταν η δήλωση που έκανε στο τέλος ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, με αποτέλεσμα να έρθει η έκρηξη του παρουσιαστή αλλά και του πάνελ.

«Αχ Θεέ μου! Πρέπει να φύγεις κι εσύ από αυτή την πιπίλα. Είναι λάθος αυτή η προσέγγιση», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

«Δηλαδή το πρόβλημα είναι ο Λιάγκας που λέει μία είδηση και δεν είναι το πρόβλημα ότι ένας πολιτικός έχει μία ΜΚΟ για να περνάει το μαύρο χρήμα από εκεί. Δηλαδή, είναι ντροπή! Μην τα λέμε αυτά τα πράγματα, θα μας πάρει με τις πέτρες ο κόσμος. Γιατί ο κάθε Λιάγκας, ακόμα κι αν κάποια φορά μπορεί να έχει ξεφύγει στη μετάδοση μίας είδησης, δεν τα πιάνει, ούτε ΜΚΟ έχει, ούτε ένα ευρώ μαύρο χρήμα έχει πάρει.

Ας αποδώσουμε τις ευθύνες σε αυτούς που πραγματικά έχουν. Το να βγούμε να πούμε ένα τσιτάτο, ότι φταίνε τα τηλεδικαστήρια… Φταίει το τηλεδικαστήριο που οι μισοί βουλευτές έχουν ΜΚΟ και βγάζουν λεφτά; Που το 1/3 από τους Ευρωβουλευτές μετά πάνε και γίνονται λομπίστες; Αν δεν είναι τόσο προσοδοφόρο γιατί να πάει ο Ευρωπαίος επίτροπος να γίνει λομπίστας μετά; Αυτά γιατί δεν τα λέτε; Γιατί κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει!

Να τα λέμε κι αυτά! “Φταίνε οι δημοσιογράφοι…” Κι αν ένας δημοσιογράφος έχει ΜΚΟ και τα πιάνει, εγώ θα το βγάλω πρώτος. Έλεος με όλο αυτό το τσιτάτο και την υπερβολή», συνέχισε.