Επιδεινώθηκε η υγεία του Πέτρου Φιλιππίδη - Ποια η κατάσταση της Ελπίδας Νίνου

Η ανακοίνωση του Πρωινού

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Προς αναβολή φαίνεται πως πηγαίνει η επόμενη δίκη σχετικά με την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη, καθώς εδώ και τέσσερις συνεχόμενες ημέρες νοσεί τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός του με κορωνοϊό.

«Δεν είναι ένα βήμα πριν την εντατική. Έχει κορωνοϊό σε ομάδα υψηλού κινδύνου λόγω επικείμενων νοσημάτων», έχει αναφέρει η συνήγορος του, ενώ όπως έχει αποκαλύψει, λαμβάνει αντιική αγωγή, ενώ έχει έντονα συμπτώματα και είναι σε συνεχή επικοινωνία με τον γιατρό του, καθώς κάνει κατοίκον νοσηλεία.

«Υπήρχαν σχόλια πως το το κάνουμε για να μην γίνει το δικαστήριο, όμως είναι έτοιμος να απολογηθεί. Τώρα δεν έχει δυνάμεις, πρέπει να βρεις δυνάμεις για να απολογηθεί».

Οι εξελίξεις με την υγεία του Πέτρου Φιλιππίδη

Μετά τις αποκαλύψεις του δικηγόρου του για την οικονομική του καταστροφή, στο Πρωινό σήμερα 15/12, ο δημοσιογράφος Θάνος Βάγιος μετέφερε όλες τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με την υγεία του Πέτρου Φιλιππίδη αλλά και της συζύγου του Ελπίδας Νίνου, η οποία επίσης νοσεί με κορωνοϊό.

«Για τέταρτο 24ωρο εξακολουθεί να νοσεί με κορωνοϊό και μάλιστα με βαριά συμπτώματα. 39,5 πυρετό έφτασε χθες, ενώ και η σύζυγός του το περνάει αρκετά βαριά με έντονους μυικούς πόνους», ανέφερε σχετικά με την υγεία του ζευγαριού.

«Επειδή εκκρεμούν μόνο δυο συνεδριάσεις ακόμη και φτάνουμε πια στις γιορτές και μεσολαβεί θεωρητικά και η απολογίας, ρώτησε το δικαστήριο για την κατάσταση της υγείας του. Αν λοιπόν ολοκληρώνοντας το πενθήμερο μέσα στο Σαββατοκύριακο, υποχωρήσουν και τα συμπτώματα και είναι καλά και σε θέση να καταθέσει, να απολογηθεί ο Πέτρος Φιλιππίδης, ενδέχεται την Δευτέρα ή ακόμη και την Τρίτη να ακούσουμε πια την φωνή του».