«Είναι πολύ ωραίος άντρας και...» - Η απάντηση της Χριστίνας Κολέτσα για τη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο

«Επειδή είμαι πολλά χρόνια μόνη»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Είναι πολύ ωραίος άντρας και...» - Η απάντηση της Χριστίνας Κολέτσα για τη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο

Το πρωί της Πέμπτης (15/12) στην πρωινή εκπομπή «Πάμε Δανάη» προβλήθηκαν οι δηλώσεις από την συνέντευξη της Χριστίνας Κολέτσα. Η τραγουδίστρια και πρώην παίκτρια του Asia Express, που τελείωσε πρόσφατα (δείτε εδώ την τηλεθέαση του τελικού) αποκάλυψε διάφορα για την προσωπική της ζωή και όχι μόνο.

Όσο η τραγουδίστρια βρισκόταν στο ριάλιτι επιβίωσης ακούγονταν φήμες (δείτε εδώ τι φήμες) για μια πιθανή σχέση μεταξύ αυτής και του Κωνσταντίνου Βασάλου, κάτι που διέψευσε.

Η αποκάλυψη της Χριστίνας Κολέτσα για την προσωπική της ζωή και το Asia Express

Η Χριστίνα Κολέτσα, λοιπόν, που έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή του Mega και τον Αλέξη Μίχα. Η τραγουδίστρια μίλησε για το Asia Express, αλλά και τις φήμες που την θέλουν ζευγάρι με τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Η τραγουδίστρια εξήγησε πως θεωρεί πολύ ωραίο άνδρα, τον Κωνσταντίνο Βασάλο, αλλά σίγουρα δεν υπήρξε φλέρτ μεταξύ τους, ούτε κατα την διάρκεια του Asia Express, ούτε μετά, παρά το όσα έγιναν γνωστά για τον χωρισμό του με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη (δείτε εδώ τι).

Ακόμη, η τραγουδίστρια είπε ότι της έχουν χρεώσει πολλές σχέσεις που δεν ίσχυαν, για τον λόγο του ότι δεν δημοσιοποιούσε ποτέ τίποτα για την προσωπική της ζωή, εκτός από τον συγγραφέα. Επιπλέον, η ίδια αποκάλυψε ένα περιστατικό, όταν βρισκόταν σε μια σχέση, και είχαν βγει ξανά ψευδή δημοσιεύματα για την προσωπική της ζωή. Τότε λοιπόν όταν τα είδε μαζί με τον τότε σύντροφο της, γελούσαν γιατί ήξεραν, ότι είναι ψέματα.

«Πέρασα πολύ ωραία στο Asia Express, ήταν μία από τις πιο δυνατές εμπειρίες που έζησα στη ζωή μου και με άλλαξε σαν άνθρωπο. Ήμουν αλλιώς πριν το καλοκαίρι και αλλιώς τώρα. Πραγματικά δεν πιστεύω πως πίστεψε κάποιος τις φήμες για ειδύλλιο με τον Κωνσταντίνο Βασάλο. Ο Βασάλος είναι πολύ ωραίος άντρας και ενδεχομένως λόγω της κατάστασης που συμβαίνει τώρα στην προσωπική του ζωή, αλλά και λόγω του ότι εγώ είμαι μόνη, ίσως γι’ αυτό συνέβη όλο αυτό. Είναι πολύ καλά παιδιά ο Βασάλος και ο Fipster», είπε αρχικά η Χριστίνα Κολέτσα.

Η Χριστίνα Κολέτσα είπε στη συνέχεια: «Μου έχουν χρεώσει πολλές σχέσεις που δεν ίσχυαν. Υπήρχε για δύο χρόνια στη ζωή μου ένας άνθρωπος και δεν το ήξερε κανείς. Περισσότερο ανταγωνιστικοί στο τραγούδι είναι οι άντρες, όχι οι γυναίκες. Μου έχουν χαμηλώσει μικρόφωνο και με έχουν κακοφωτήσει. Δεν είναι πρωταρχικός μου στόχος η δημιουργία οικογένειας. Θέλω να βρω έναν άνθρωπο, να δεθώ και να είμαστε μαζί».