H συνάτηση της Ντόρας Κουτροκόη με την Μαρία Αναστασοπούλου - Η αγκαλιά όλο νόημα για τις δύο κυρίες

Που βρέθηκαν οι δυό τους;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
H συνάτηση της Ντόρας Κουτροκόη με την Μαρία Αναστασοπούλου - Η αγκαλιά όλο νόημα για τις δύο κυρίες

Το πρωί της Πέμπτης (15/12) στην πρωινή εκπομπή «Super Κατερίνα» προβλήθηκε το στιγμιότυπο μεταξύ Ντόρας Κουτροκόη και Μαρίας Αναστασοπούλου. Οι δύο κυρίες που εργάζονταν στο παρελθόν στο κανάλι του ΣΚΑΪ και αποχώρησαν για διαφορετικούς λόγους (δείτε εδώ τον λόγο που αποχώρησε η Ντ. Κουτοκόη).

Οι δύο δημοσιογράφοι και παρουσιάστριες, οι οποίες και αποχώρησαν με διαφορά λίγων μηνών από την ίδια εκπομπή.

Η συνάντηση της Ντόρας Κουτροκόη με την Μαρία Αναστασοπούλου

Στον ίδιο χώρο βρέθηκαν η Ντόρα Κουτροκόη και η Μαρία Αναστασοπούλου, όπως παρακολουθήσαμε στο σχετικό απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή του Alpha. Οι δύο δημοσιογράφοι και παρουσιάστριες, έδωσαν το παρών σε εκδήλωση της ΕΣΗΕΑ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha, η Ντόρα Κουτροκόη και η Μαρία Αναστασοπούλου παρουσίασαν αμφότερες, ξεχωριστά, μια διαφορετική εκδήλωση στην ΕΣΗΕΑ με διαφορά μισής ώρας. Συναντήθηκαν, μίλησαν μεταξύ τους και αναφέρθηκαν στην πρόσφατη απόλυση της Ντόρας Κουτροκόη από την εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΪ.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Μαρία Αναστασοπούλου αποχώρησε λίγες εβδομάδες πριν την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν από την πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, την οποία και παρουσίαζε μαζί με τον Δημήτρη Οικονόμου ενώ η Ντόρα Κουτροκόη αποχώρησε λίγες εβδομάδες μετά την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν από το «Σήμερα» του ΣΚΑΪ την οποία και παρουσίαζε, επίσης, μαζί με τον Δημήτρη Οικονόμου και τον Άκη Παυλόπουλο.

Μετά από την προβολή του αποσπάσματος, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης δεν μπορούσε να το αφήσει ασχολίαστο, λέγοντας ότι αυτή η σκηνή μπροστά τις τηλεοπτικές κάμερες, όπως γνωρίζουν οι δύο παρουσιάστριες που είναι χρόνια στον χώρο της τηλεόρασης, με αυτή την αγκαλιά, δηλώνονται πολλά και οι τηλεθεατές παίρνουν πολλά μηνύματα.

«Σε αυτή τη σκηνή μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες, όπως γνωρίζουν και οι δυο κυρίες που είναι πολλά χρόνια στον χώρο, αυτή η αγκαλιά με αυτό τον τρόπο δηλώνει πολλά. Ο τηλεθεατής, που την βλέπει, παίρνει πάρα πολλά μηνύματα» υπογράμμισε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.