«Εύχομαι στον Νίκο που δεν είναι πατέρας...» - Η αποστομωτική απάντηση του Γιώργου Λιάγκα στον Μουτσινά

«Άλλο το χιούμορ και η σάτιρα και άλλο η κακία και το κόμπλεξ»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Εύχομαι στον Νίκο που δεν είναι πατέρας...» - Η αποστομωτική απάντηση του Γιώργου Λιάγκα στον Μουτσινά

Μια νέα τηλεοπτική κόντρα φαίνεται πως έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Γιώργο Λιάγκα και τον Νίκο Μουτσινά, με αφορμή τα σχόλια του δεύτερου στο Καλό Μεσημεράκι σχετικά με τον παρουσιάστή του Πρωινού, τα οποία κάνει το τελευταίο διάστημα.

Αυτή την φορά, αφορμή για να απαντήσει ο Λιάγκα, ήταν τα σχόλια του Μουτσινά για την αποκάλυψη που έκανε για το γιο του και την απορία που του έλυσε για την Εύα Καϊλή.

Το σχόλιο του Μουτσινά και η απάντηση του Λιάγκα

«Βρε δεινόσαυρε, Γιώργο, μην τα λέτε αυτά παιδιά, τα λεφτά δεν τα αγοράζουν όλα, μην τα λέτε αυτά. Αγοράζουν αρκετά, η αλήθεια είναι, αλλά μην τα λέμε έτσι, ότι τα λεφτά αγοράζουν τα πάντα, γιατί μετά… μπούρδα. Δεν τα κάνουμε όλα για τα λεφτά. Όχι; Όχι παιδιά, μην τα ισοπεδώνετε ή μην τα βάζετε σε βαλίτσα, διαλέξτε τι θα τα κάνετε», είπε ο Νίκος Μουτσινάς.

Σήμερα 15/12 λοιπόν στο Πρωινό, ο Γιώργος Λιάγκας είπε:

«Προσέξτε να δείτε! Επειδή ο Μουτσινάς είναι κωμωδός, και επειδή συνηθίζεται να τα συγχωρούμε όλα και ό,τι κι αν λέει να το θεωρούμε χιούμορ. Οκ! Ο καθένας το παίρνει όπως θέλει. Τώρα υπάρχουν δύο ειδών τρόποι να απαντήσεις: ο ένας είναι ο χιουμοριστικός. Βγαίνει συνέχεια και με λέει δεινόσαυρο, θέλοντας να πει ότι είναι πολύ μεγάλος για να κάνω τηλεόραση. Πίστεψέ με, δεν είμαι. Είμαι πολύ μικρός σε σχέση με άλλους. Αν με έχει βαρεθεί ο ίδιος, δεν τον υποχρεώνει κανείς να με βλέπει.

Θέλω να του πω, δε, ότι ο δεινόσαυρος απαντώντας ως κωμωδός με χιούμορ είναι το πιο δημοφιλές ζώο που έχει περάσει ποτέ από αυτόν τον πλανήτη. Άρα καλό είναι να είμαστε δεινόσαυροι, να μας αγαπάνε και να μας θέλουν τόσο ακόμα και μετά τον θάνατό μας και την εξαφάνισή μας. Εύχομαι στον Νίκο που δεν είναι πατέρας και του εύχομαι να γίνει άμα θέλει, επειδή έχει αγωνίες για το τι συζητάω εγώ με τα παιδιά μου και για το που θα πάω, να τον καθησυχάσω σήμερα, λέγοντάς του ότι όταν πρόσφατα πήγα με τα παιδιά μου στο Λονδίνο, πήγαμε σε μία καταπληκτική έκθεση με δεινοσαύρους. Μιλάμε και για δεινοσαύρους».

«Επειδή κάποια στιγμή μπερδευόμαστε οι άνθρωποι στην πορεία μας. Και δεν το λέω για τον Μουτσινά. Είναι άλλο πράγμα το χιούμορ και η σάτιρα και άλλο η κακία και το κόμπλεξ», ολοκλήρωσε.