Σε δύσκολη θέση ο Γιώργος Λιάγκας - Η απάντηση που κλήθηκε να δώσει στο γιο του

Μοιράστηκε την ερώτηση με τους τηλεθεατές του ΑΝΤ1

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Σε δύσκολη θέση ο Γιώργος Λιάγκας - Η απάντηση που κλήθηκε να δώσει στο γιο του

Ο Γιώργος Λιάγκας είναι γεγονός, πως φέτος μέσα από το Πρωινό του ΑΝΤ1 έχει επικεντρωθεί στο κομμάτι της ενημέρωσης, παρουσιάζοντας ως επί το πλείστω θέματα της επικαιρότητας και πολύ λιγότερο gossip.

Ένα από αυτά λοιπόν, που έχει απασχολήσει γενικότερα τις τελευταίες ημέρες τα ελληνικά μέσα κυρίως δεν είναι άλλο από το όνομα της Εύας Καϊλή, η οποία για την ώρα κρατείται σε κελί των Βρυξελλών (δείτε εδώ βίντεο από το κελί).

Να τονίσουμε στο σημείο αυτό, πως η πολιτικός και ο σύζυγός της έχουν έρθει αντιμέτωποι με τις βαριές κατηγορίες της διαφθοράς και του ξεπλύματος μαύρου χρήματος αναφορικά με το σκάνδαλο στο Κατάρ.

Έτσι λοιπόν, ο Λιάγκας και η ομάδα του μπροστά και πίσω από τις κάμερες φέρνουν καθημερινά πληροφορίες στο φως σχετικά με την υπόθεση (δείτε εδώ τι βρέθηκε στο παιδικό δωμάτιο της κορούλας της Καϊλή).

Το οξύμωρο είναι, πως ο παρουσιαστής βρέθηκε, ενώ πήγαινε τον γιο του στο κολυμβητήριο, να δίνει του εξηγήσεις σχετικά με το ποια είναι η πολιτικός, γιατί κατηγορείται και ποιο ήταν το κορυφαίο λεπτό, που την έπιασαν, αυτό για το οποίο μιλάνε όλοι.

Η αναφορά του Γιώργου Λιάγκα στο γιο του σχετικά με τη Εύα Καϊλή

«Θα σας πω κάτι. Χθες πήγαινα τον μεγάλο μου γιο στο κολυμβητήριο. Με ρωτάει πάντα ποιο είναι το μεγάλο θέμα της ημέρας, με τι ασχολούμαστε στην εκπομπή. Του έλεγα παλιά “Πισπιρίγκου”, του έλεγα μετά “παπα-Αντώνης”. Του τα εξηγώ, όσο μπορείς να τα εξηγήσεις σε ένα παιδί. Με ρωτάει χθες ποιο είναι το μεγάλο θέμα. Του λέω “Εύα Καϊλή”. Μου λέει “τι είναι αυτό΄;”.

Του λέω “ευρωβουλευτής και πιάστηκε με πάρα πολλά λεφτά κλπ”. Και μου λέει ο μικρός “μπαμπά αυτή τη δουλειά να πας να κάνεις, να πας στην Ευρωβουλή, να βγάζεις τόσα πολλά λεφτά”. Του εξήγησα πως είναι παράνομα, εκεί λίγο κάπως με κοίταξε», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.