Στο αστυνομικό τμήμα ο Γιώργος Αγγελόπουλος - Κάνει σημαντική έκκληση

Εξελίξεις με την κλοπή

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Δύσκολες είναι οι τελευταίες ώρες για τον Γιώργο Αγγελόπουλο, ο οποίος το απόγευμα της Τετάρτης 14/12 έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram (δείτε την εδώ), με την οποία ανακοίνωσε πως του συνέβη κάτι πολύ άσχημο.

Για την ώρα, είχε γίνει γνωστό, πως έπεσε θύμα κλοπής και πως ζητούσε από τον κόσμο, που τον ακολουθεί και τον στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια εάν έβρισκε κάτι από τα κλοπιμαία να επικοινωνούσε μαζί του.

Γενικότερα ακούστηκαν πολλά για το συμβάν, την κλοπή και αν ακόμα ο ίδιος ο Αγγελόπουλος είναι καλά, μέχρι που την Πέμπτη 15/12 ο Στέφανος Κωνσταντινίδης έδωσε παραπάνω πληροφορίες στο Super Κατερίνα του Alpha.

Ο δημοσιογράφος διατηρεί πολύ καλή σχέση με τον Ντάνο και έτσι ο ίδιος αποσαφήνισε όσα ακούγονται και του περιέγραψε όλη τη φάση της κλοπής, καθώς ο Γιώργος ήταν μπροστά στο σκηνικό (δείτε εδώ τη νέα σχέση του Ντάνου - την ανάρτηση μετά τις φήμες που κυκλοφόρησαν).

Εξελίξεις με την κλοπή στο Γιώργο Αγγελόπουλο

«Ο Γιώργος Αγγελόπουλος άφησε το αυτοκίνητο ανοιχτό με τη μηχανή να δουλεύει και με τα κλειδιά πάνω στη μηχανή. Ανοίγει την πόρτα, κάνει πέντε βήματα στην κυριολεξία. Εκείνη την ώρα ένας επιτήδειος ανοίγει την πόρτα παίρνει το backpack του Γιώργου με την ταυτότητα, το διαβατήριο και επίσημα έγγραφα αλλά και το προσωπικό του προσευχητάρι, ένα σημαντικό κειμήλιο της ζωής του.. Δεν τον ενδιαφέρουν το πορτοφόλι και το κινητό, αλλά τα επίσημα έγγραφα και το προσκυνητάρι. Αυτή τη στιγμή ο Γιώργος είναι στο τμήμα για να βγάλει νέα ταυτότητα, μόλις μιλήσαμε», τόνισε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης