«Ήταν σε κώμα και νιώθαμε...» - Η εξομολόγηση της Μπέττυ Μαγγίρα για τον Άκη Σακελλαρίου

«Έπαιζε με 40 πυρετό, έσερνε τα πόδια του.»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Ήταν σε κώμα και νιώθαμε...» - Η εξομολόγηση της Μπέττυ Μαγγίρα για τον Άκη Σακελλαρίου

Το πρωί της Πέμπτης (15/12) στην πρωινή εκπομπή «ποιος είναι πρωινιάτικα» έγινε λόγος για την κατάσταση της υγείας του Άκη Σακελλαρίου όταν βρισκόταν σε κώμα. Η Μπέττυ Μαγγίρα μίλησε από καρδιάς και εξομολογήθηκε τις τύψεις που είχε όταν έπρεπε να παίξει στο θέατρο και ο συνάδελφος της να βρίσκεται σε αυτή την κατάσταση.

Ο Άκης Σακελλαρίου είχε μιλήσει για πρώτη φορά μετά την περιπέτεια της υγείας του, που βρισκόταν σε κώμα (δείτε εδώ πως ήταν).

Η αποκάλυψη της Μπέττυς Μαγγίρα για τον Άκη Σακελλαρίου

Για την πολύ σοβαρή περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του ο Άκης Σακελλαρίου μίλησε σήμερα 15/12, η Μπέττυ Μαγγίρα στον αέρα της εκπομπής του Open. Άκρως αποκαλυπτική και ειλικρινής ήταν η Μπέττυ Μαγγίρα για την τότε συνεργασία της με τον ηθοποιό, καθώς είπε πως οταν αρρώστε εκείνος και έπαθε πνευμονία, έβγαινε στην σκηνή με 40 πυρετό και ήταν έτοιμος να σβήσει. Κάτι που δεν τον πτοούσε και συνέχιζε να παίζει.

Επιπλέον, η Μπέττυ Μαγγίρα ανέφερε το πόσο δυνατός και προσηλωμένος στην δουλειά του είναι ο ηθοποιός που με΄τα από τόση κούραση και σωματική εξασθένηση δεν ήθελε να αφήσει την παράσταση στην μέση και ήθελε να τελειώσει την θεατρική παράσταση.

«Αυτό που είχαμε ζήσει με τον Άκη Σακελλαρίου δεν θα το ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου. Όταν αρρώστησε βαριά στην περιοδεία μας, έπαθε πνευμονία, έπαιζε με 40 πυρετό, έσερνε τα πόδια του. Έβγαινε από τη σκηνή κι έβλεπες έναν άνθρωπο που είναι έτοιμος να σβήσει. Του έλεγα να μην παίξει και να ακυρώσουμε την παράσταση, έλεγε όχι κι έβαζε το 200% από αυτό που του είχε απομείνει για να καταφέρει να βγάλει την παράσταση», είπε η Μπέττυ Μαγγίρα.

Η Μπέττυ Μαγγίρα είπε στη συνέχεια: «Τον πήραμε σηκωτό, τον γύρισε πίσω ο Αλέξανδρος, μπήκε κατευθείαν στο νοσοκομείο. Εμείς είχαμε όλοι παγώσει, είχαμε ανατριχιάσει. Εν τω μεταξύ παίζαμε, έπρεπε να συνεχιστεί η παράσταση γιατί ήταν κλεισμένες οι πιάτσες. Όταν έπεσε σε κώμα ήμασταν τόσο μουδιασμένοι, πηγαίναμε να παίξουμε και νιώθαμε τύψεις».