''Φωτιά'' στα κόκκινα - Η Ελένη Μενεγάκη βγήκε ντυμένη Αγιοβασιλίτσα στον αέρα του Alpha

Ξετρελάθηκαν οι συνεργάτες της!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
''Φωτιά'' στα κόκκινα - Η Ελένη Μενεγάκη βγήκε ντυμένη Αγιοβασιλίτσα στον αέρα του Alpha

Η Ελένη Μενεγάκη είναι πάντα εκρηκτική και καταφέρνει να τραβάει πάντα τα βλέμματα τόσο με τις δηλώσεις όσο και με την πιο απλή ή και την πιο σύνθετη εμφάνιση, που θα επιλέξει να κάνει. Αυτό είναι άλλωστε και κάτι, που έχει τονίσει ο κορυφαίος παπαράτσι, που την ακολουθεί όλα αυτά τα χρόνια:

«Η Ελένη είναι μία και μοναδική, δεν μοιάζει με καμία άλλη. Ακτινοβολεί, ακόμα και αν τη συναντήσεις σε άσχημη στιγμή, ενώ ήταν ελάχιστες οι φορές που την είδαμε να δυσανασχετεί, μετρημένες στα δάχτυλα». Αυθεντική σε κάθε περίοδο της ζωής της, ποτέ δεν ζήτησε να «θαφτούν» φωτογραφίες της, ούτε να τις εγκρίνει πριν τη δημοσίευση. Είχε μάθει να την ακολουθούν 4-5 φωτογράφοι κάθε φορά που έφευγε από το Studio Pro και αντίστοιχα έβρισκε κόλπα για να τους ξεφεύγει, όταν δεν ήθελε να τη βρουν», είχε αναφέρει ο Άγγελος Λίγκας.

Οι ενδυματολογικές της επιλογές είναι πάντα μία και μία, με την παρουσιάστρια να καταφέρνει να είναι πάντα απαστράπτουσα στις καθημερινές εκπομπές, που κάνει στο Mega με την ''Ελένη''.

Την ανατροπή την είδαμε να κάνει ωστόσο την Πέμπτη 15/12 και να εμφανίζεται στο πλατό ντυμένη στα κόκκινα, από πάνω μέχρι κάτω, φορώντας ένα εντυπωσιακό κόκκινο βελουτέ κοστούμι.

Η χριστουγεννιάτικη εμφάνιση της Ελένης Μενεγάκη

Η Ελένη, καλωσόρισε με τον τρόπο της τα Χριστούγεννα και από όσο είδαμε από τις αντιδράσεις των συνεργατών της έκανε πολύ καλά και διάλεξε το συγκεκριμένο outfit, όχι μόνο επειδή της πήγαινε πολύ αλλά επειδή τους άλλαξε εντελώς τη διάθεση (δείτε εδώ τον άγνωστο καβγά με τη Μενεγάκη).