Πλακώθηκαν την ώρα που έτρωγαν: Άγριος καυγάς με την Δέσποινα Βανδή σε εστιατόριο στο Κολωνάκι

Τι συνέβη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Η Ελένη Μενεγάκη μπορεί να είναι μια πολύ θαυμαστή παρουσία στον χώρο της ελληνικής showbiz αλλά... όπως είναι φυσικό, στο παρελθόν της έχουν ήδη σημειωθεί κάποιοι «τσακωμοί» με άλλα διάσημα πρόσωπα όπως το περιστατικό με τον Τρύφωνα Σαμαρά (δείτε εδώ τι είχε συμβεί) και η φιλία με την Δέσποινα Βανδή που χάλασε!

Όσοι ξέρουν, γνωρίζουν καλά ότι μετά το διαζύγιο της Ελένης Μενεγάκη η σχέση της με την Δέσποινα Βανδή ουσιαστικά τελείωσε. Και οι λόγοι γι' αυτό ήταν πολλοί.

Τι συνέβη μεταξύ της Ελένης Μενεγάκη και της Δέσποινας Βανδή

Οι εικόνες της Μενεγάκη να μιλάει στο αυτί της Βανδή νυχτερινή ώρα, σε μπροστινό τραπέζι στα μπουζούκια ανήκουν στο παρελθόν. Λίγο μετά το διαζύγιο της Ελένης και τη δημοσιοποίηση της σχέσης της με τον Ματέο Παντζόπουλο η Δέσποινα Βανδή παραδέχτηκε σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Ελεονώρα Μελέτη ότι δεν μιλάει με την Μενεγάκη, αποφεύγοντας όμως να ρίξει φως στην υπόθεση.

Η κρίση στην σχέση των δυο γυναικών ξεκινάει, σύμφωνα με σημερινό 30/11 δημοσίευμα του περιοδικού Ciao, αρκετούς μήνες πριν...

"Η Ελένη από τις αρχές του περασμένου Σεπτέμβρη άρχισε να αλλάζει κάπως την συμπεριφορά της. Έδειχνε να είναι πιο απόμακρη σα να βρισκόταν στον δικό της κόσμο", λέει άτομο που γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα στο Ciao.

Η Δέσποινα Βανδή διαπίστωσε μια διαφορετική συμπεριφορά της μέχρι τότε κολλητής της. Παρ' όλα αυτά οι τρεις φίλες - στην παρέα βρισκόταν και η Τζένη Μπαλατσινού - συνέχιζαν να βγαίνουν κάποια βράδια επιλέγοντας συνήθως το γιαπωνέζικο ρεστοράν Qor. Μεταξύ california roll και nigiri τόνου η Τζένη, η Δέσποινα και η Ελένη μονοπωλούσαν τα βλέμματα στο ρεστοράν καθώς και οι τρεις είναι λαμπερές και σούπερ σταρ στον τομέα τους.

Βανδή Μενεγάκη καυγάς

Φαινομενικά όλα ήταν άψογα, οι φίλες έδειχναν αγαπημένες, μονιασμένες και κυρίως χαμογελαστές καθώς αντάλλασσαν τα νέα τους και τσούγκριζαν τα ποτήρια τους με το λευκό κρασί.

Λίγοι γνώριζαν ότι η κρίση στην φιλία των τριών γυναικών μόλις είχε ξεκινήσει. Μια κρίση που ξεκίνησε από την Ελένη Μενεγάκη και έμελλε να κορυφωθεί λίγες εβδομάδες πριν τα Χριστούγεννα.

Τότε που το ποτήρι ξεχείλισε και ήρθε η μεγάλη ρήξη ανάμεσα στην παρουσιάστρια και στις δυο φίλες.

Οι έξοδοι μεταξύ των τριών γυναικών αραίωσαν, καθώς οι Βανδή και η Μπαλατσινού προτιμούσαν να βγαίνουν ντουέτο. Η μεγάλη ρήξη, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Ciao, ήρθε λίγους μήνες αργότερα όταν οι τρεις φίλες τσακώθηκαν σε πολύ γνωστό γιαπωνέζικο ρεστοράν στο Κολωνάκι. Έκτοτε η σχέση της Ελένης με την Τζένη και τη Δέσποινα τελείωσε.

Εκείνο το βράδυ κανείς από τους θαμώνες του ρεστοράν δεν περίμενε ότι θα γινόταν αυτόπτης μάρτυρας ενός έντονου καυγά ανάμεσα στην Ελένη και στις δυο φίλες της.

Λίγη ώρα αργότερα η Μενεγάκη έφυγε από το μαγαζί. Από εκείνο το καταλυτικό, όπως αποδείχθηκε, βράδυ η σχέση των τριών γυναικών παρέμεινε ψυχρή.

Με την Τζένη Μπαλατσινού συμφιλιώθηκαν πριν από περίπου τέσσερα χρόνια, χωρίς ωστόσο να κάνουν ξανά παρέα. Με την Δέσποινα Βανδή, όπως λένε οι πληροφορίες του Ciao, η σχέση είναι ουσιαστικά παγωμένη και οι δυο τους δεν έχουν επαφές μέχρι σήμερα.

Να σημειωθεί βέβαια πως η Δέσποινα Βανδή είχε μαλώσει άγρια και με την Καίτη Γαρμπή...

Την έπιασε από τα μαλλιά στο Ποσειδώνιο

To 2020 παρακολουθήσαμε ξανά στην σκηνή του J2US μια επική συνάντηση της Καίτης Γαρμπή και τη Δέσποινας Βανδή. Πέρα από τις ωραίες ερμηνείες τους στην σκηνή του J2US, η Καίτη Γαρμπή και η Δέσποινα Βανδή είχαν εξομολογητική διάθεση και αποκάλυψαν ένα άγνωστο περιστατικό που εκτυλίχτηκε το 1993 στο Ποσειδώνιο.

Ηταν τότε που η Δέσποινα Βανδή ήταν στο ξεκίνημα της καριέρας της και έκανε φωνητικά στην Καίτη Γαρμπή.

Βανδή Γαρμπή

Η Δέσποινα Βανδή είπε χαρακτηριστικά «Θα πω μια ιστορία ακούστε. Το 1993 η αγαπημένη μας Καίτη είναι στο Ποσειδώνιο και βουλιάζει η Ελλάδα. Εγώ μόλις πρωτοκατέβηκα στην Αθήνα με τον Βασίλη Καρρά και κάνουμε φωνητικά με τον Διονύση Σχοινά στην Καίτη Γαρμπή. Η ίδια είναι μπροστά κι εμείς backstage και κοιτούσαμε από την κουρτίνα για να συντονιστούμε μαζί της ενώ λέγαμε και τα δικά μας. Κι ενώ κοιτούσαμε από εκεί την Καίτη, ξαφνικά δεν την βλέπαμε και λέγανε που είναι. Αισθάνομαι ένα χέρι από πίσω, να με τραβά από τα μαλλιά και να μου λέει τι κάνεις εδώ με τον Διονύση; Άφησε τον κόσμο και ήρθε και με βούτηξε από τα μαλλιά.»