«Θα κινηθώ νομικά» - Έξαλλη η Μέγκι Ντρίο στον αέρα του ALPHA

Παραλίγο να την χωρίσει όντως ο σύντροφός της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Θα κινηθώ νομικά» - Έξαλλη η Μέγκι Ντρίο στον αέρα του ALPHA

Το τελευταίο διάστημα επικρατούσαν πολλές φήμες περί χωρισμού για την Μέγκι Ντρίο και τον σύντροφό της. Η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε ανοιχτά για τα προβλήματα στην σχέση τους, όμως η αλήθεια είναι πως δεν αναφέρθηκε ποτέ με επίσημη ανακοίνωση για το γεγονός πως είναι ελεύθερη πια.

Την Πέμπτη 15/12, λοιπόν, η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα, την πλησίασε για να μάθει την αλήθεια για την σχέση της. Η ίδια, τότε, ξέσπασε για το ότι όλοι ασχολούνται με την προσωπική της ζωή και δημοσιεύουν κείμενα για εκείνη χωρίς να έχει επιβεβαιώσει τίποτα, τονίζοντας πως αν πλέον δεν επικοινωνούν μαζί της πριν δημοσιευθεί οτιδήποτε, θα ακολουθήσει άλλο δρόμο.

Το ξέσπασμα της Μέγκι Ντρίο για τα δημοσιεύματα περί χωρισμού

«Τι ώρα χώρισα και πότε μάζεψα τα πράγματα μου, ξέρουμε; Παιδιά, έχω κουραστεί με αυτό το πράγμα! Δεν ισχύει αυτό! Αυτό που έχω να πω είναι ότι το τελευταίο δίμηνο έχουν ακουστεί τόσα πολλά για την προσωπική μου ζωή και με στεναχωρεί πάρα πολύ γιατί έχω βοηθήσει τόσο πολύ τα sites, τόσο πολύ τις τηλεοπτικές εκπομπές με οτιδήποτε χρειάζονταν και σε αυτή την περίπτωση δεν με κάλεσε κανείς να με ρωτήσει αν όντως ισχύει κάτι τέτοιο.

Έχω κουραστεί να ξυπνάω το πρωί, όπως και ο σύντροφος μου και να βλέπω ότι χωρίσαμε ή τα πράγματα δεν πάνε ή μαζέψαμε τα πράγματα μας», είπε αρχικά.

«Μόλις το διάβασε ο σύντροφος μου έγινε έξαλλος! "Μήπως πρέπει να χωρίσουμε όντως" μου είπε. Δηλαδή το πήρε πάνω του γιατί είπε μήπως και την έβγαλα εγώ αυτή την είδηση», συμπλήρωσε έπειτα.

Και κατέληξε: «Επειδή δεν θα βάλω πια σε ρίσκο τη σχέση μου, θα ήθελα πριν βγάλουμε οποιοδήποτε θέμα να με πάρουν ένα τηλέφωνο αλλιώς θα κινηθώ νομικά. Πλέον δεν μπορώ να βλέπω ψευδή ειδήσεις για τη σχέση και την προσωπική μου ζωή».