«Υπήρξε μια περίεργη φάση...» - Η Μέγκι Ντρίο "έσπασε" τη σιωπή της για τον φημολογούμενο χωρισμό της

Ποια είναι η αλήθεια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Υπήρξε μια περίεργη φάση...» - Η Μέγκι Ντρίο

Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορούσαν φήμες πως η Μέγκι Ντρίο, η δικηγόρος του GNTM, χώρισε μετά από 2 χρόνια σχέσης με τον σύντροφό της, Γιάννη. Η ίδια, λοιπόν, εντοπίστηκε από την κάμερα του Happy Day σε έξοδό της και έτσι μπόρεσε να απαντήσει αναλυτικά για το τι συμβαίνει ανάμεσά τους.

Το μοντέλο, λοιπόν, αποκάλυψε πως υπήρξε μία μεγάλη κρίση, εξαιτίας της απόστασης και της ζήλιας, που τους οδήγησε στο να κάνουν ένα μικρό διάλειμμα, όμως τόνισε πως δεν υπήρξε ποτέ κανονικός χωρισμός και πως πλέον "τα σύννεφα" έχουν διαλυθεί.

Η αποκάλυψη της Μέγκι Ντρίο για τον χωρισμό της

«Οι σχέσεις είναι λίγο περίεργες. Δε ξέρω πως ακούγεται αυτό. Όντως υπήρξε μια περίεργη φάση γιατί εγώ έφυγα για ένα μήνα από την Ελλάδα. Σε αυτή τη φάση που είμαστε τώρα δεν υφίσταται χωρισμός αλλά όντως περάσαμε μια περίεργη φάση. Δεν υπήρξε χωρισμός αλλά υπήρξε ένα διάλειμμα.

Η ζήλια ήταν ένας λόγος. Ο Γιάννης είναι ζηλιάρης. Εγώ ήμουν στην αρχή αλλά ο Γιάννης είναι ζηλιάρης, ακόμα και τα κοντά φορέματα τον πειράζουν μερικές φορές. Το πολύ κοντό δεν του αρέσει. Οπότε και η ζήλια ήταν ένας πολύ βασικός λόγος», είπε χαρακτηριστικά.

Ποιο ριάλιτι την διεκδικούσε;

Μια πολυσυζητημένη παίκτρια του GNTM παραχώρησε συνέντευξη στο Happy Day την Τρίτη 13/9 και μεταξύ των όσων σχολίασε το έντονο στις δηλώσεις του μοντέλο έκανε στη συνέχεια, μια αποκάλυψη για πρόταση που δέχτηκε από πολυσυζητημένο reality.

Ο λόγος για το Love island, το οποίο θα βγει στον αέρα από τον ΣΚΑΪ και μάλιστα έχει ολοκληρώσει την αναζήτηση των παικτών του. Πιο αναλυτικά, έχουμε κάποια ονόματα, τα οποία μίλησαν με την παραγωγή για να βρεθούν ανάμεσα στα πρόσωπα, που έχουν ήδη κλείσει.

Δείτε στο tv-24.gr ποια παίκτρια διεκδίκησε ο ΣΚΑΙ αλλά δεν τα κατάφερε.