«Έκαναν σεξ στην τουαλέτα και έγραφε η κάμερα» - Άφωνοι στο πλατό της Super Κατερίνα με την αποκάλυψη του Πέτρου Πυλαρινού

Και όλα αυτά στο σπίτι του Fame Story

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Έκαναν σεξ στην τουαλέτα και έγραφε η κάμερα» - Άφωνοι στο πλατό της Super Κατερίνα με την αποκάλυψη του Πέτρου Πυλαρινού

Εδώ και λίγο καιρό ακούγεται αρκετά έντονα πως ένα από τα πιο παλιά μουσικά ριάλιτι θα επιστρέψει στην Ελλάδα. Ο λόγος για το Fame Story ένα Talent show που προβλήθηκε για πρώτη φορά από τον ΑΝΤ1 και ήταν η πρώτη μουσική ακαδημία στην Ελλάδα, η οποία γνώρισε μεγάλη επιτυχία, ενώ αποτελεί ένα από τα πιο επιτυχημένα ελληνικά TV Shows μέχρι και σήμερα.

Οι διαγωνιζόμενοι - σπουδαστές έμεναν μέσα στη μουσική ακαδημία για 3,5 μήνες και έκαναν καθημερινά εξαντλητικά μαθήματα με καθηγητές (πχ. Δημήτρης Γούναρης, Τζούλι Μασίνο κτλ) Μία φορά την εβδομάδα γίνονταν το live όπου ερμήνευαν τραγούδια. Οι κριτές έβγαζαν άτομα προτεινόμενα και το κοινό ψήφιζε και αποφάσιζε ποιος θα αποχωρήσει.

Το πρωί της Πέμπτης (1/12), μάλιστα, στο Πρωινό Μας, ανακοινώθηκε πως η εταιρεία παραγωγής του Νίκου Κοκλώνη εξετάζει το ενδεχόμενο να φέρει ξανά στο προσκήνιο το Fame Story, ωστόσο ακόμα δεν είναι σίγουρο σε ποιο κανάλι θα πάει. Όπως όλα δείχνουν βέβαια, ο Ανδρέας Μικρούτσικος που αποτελεί και το σήμα κατατεθέν του ριάλιτι αναμένεται να έχει και πάλι ρόλο στην παραγωγή.

Η αποκάλυψη του Πέτρου Πυλαρινού για το σεξ στο Fame Story

Με αφορμή, λοιπόν, την πιθανή επιστροφή του σόου, ο Γιώργος Λιανός σε πρόσφατη συνέντευξή του αποκάλυψε πως όσο βρισκόταν στον διαγωνισμό υπήρξαν πολλές ερωτικές στιγμές στιγμές που δεν είδαν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Τα λόγια, βέβαια, επιβεβαίωσε και ο Πέτρος Πυλαρινός, το πρωί της Πέμπτης 15/12, στην εκπομπή του ALPHA, Super Κατερίνα, αποκαλύπτοντας πως είχε ακούσει κάποιους από τους παίκτες την ώρα που συνευρίσκονταν ερωτικά.

«Θυμάμαι περιστατικά σεξ στο σπίτι του Fame Story. Δηλαδή στην τουαλέτα και έγραφε η κάμερα! Τους είχα ακούσει! Την ώρα που «δίδασκε» ο Γιώργος Λιανός δεν ήμουν μπροστά να τον παρακολουθήσω και να του δώσω τα συγχαρητήρια μου», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Ήταν λίγο άβολη για μένα αυτή η διαδικασία του ριάλιτι και για αυτό δεν θα το ξανάκανα ποτέ. Την ώρα που δεν έγραφαν οι κάμερες προσπαθούσα να κοιμηθώ γιατί χαμήλωναν λίγο τα φώτα».

«Τα άτομα αυτά όμως, που συμμετείχαν στα περιστατικά, ίσως να τα είδαμε και μετά σαν ζευγάρια. Κάποια τα είδαμε και κάποια μπορεί να μην τα είδαμε. Θα πω μόνο αυτό γιατί δεν ήταν ένα περιστατικό αλλά πολλά. Ήταν δυο, τρία. Εγώ πάντως έναν μήνα έκατσα και δεν έκανα τίποτα» πρόσθεσε, ακόμα.