«Φέτος δε στολίσαμε μαζί...» - Δύσκολες ώρες για την Τζένη Μπότση

Η συγκινητική ανάρτησή της στο instagram

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Τζένη Μπότση
Instagram / Τζένη Μπότση

Το όνομα της Τζένης Μπότση ακούστηκε αρκετά έντονα το τελευταίο διάστημα, καθώς πρόσφατα έκανε μία δήλωση σχετικά με όσους την φωνάζουν "μανούλα", κάτι που η ίδια θεωρεί πως είναι υποτιμητικό και σχολιάστηκε. Παρόλα αυτά, η ίδια δεν έδωσε συνέχεια στο θέμα και συνέχισε τη ζωή της ανενόχλητη σαν να μη συνέβη ποτέ.

Την Πέμπτη 15/12, όμως, προχώρησε σε μία αρκετά θλιβερή ανάρτηση για την περιπέτεια σχετικά με την υγεία της που πέρασε το τελευταίο διάστημα και η οποία της στέρησε την ευκαιρία να γιορτάσει και να χαρεί τον στολισμό του χριστουγεννιάτικου δέντρου της με ένα από τα πιο αγαπημένα της πρόσωπα.

Η συγκινητική ανάρτηση της Τζένης Μπότση

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια κόλλησε κορωνοϊό και στερήθηκε την παράδοσή της να διακοσμήσει το σπίτι της παρέα με τον Παύλο Σταματόπουλο, με τον οποίο κάθε χρόνο φωτογραφίζονται στο ίδιο σημείο. Ωστόσο, θέλησε να δείξει πως ότι κι αν περνά, πάντα έχει ανθρώπους που την αγαπούν δίπλα της και αυτό είναι που μετράει και γι' αυτό δημοσίευσε μία φωτογραφία τους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και έγραψε λίγα τρυφερά λόγια για τον φίλο της.

«Φέτος δε στολίσαμε μαζί… Πριν έρθει ο @pavlosstamatopoulos ήρθε ο κορωνοϊός….Έμεινα μέσα και στόλισα μόνη μου…δηλαδή όχι μόνη μου, με την Αλίκη. Γιατί μόνη δεν είμαι πια ποτέ! Είπαμε όμως να βρεθούμε πριν τις γιορτές για να βγάλουμε την παραδοσιακή μας φωτογραφία, μπροστά στο δέντρο. @pavlosstamatopoulos είμαι τυχερή που σε έχω στη ζωή μου!», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της.

Τζένη Μπότση Παύλος Σταματόπουλος
Instagram / Τζένη Μπότση

Η κόρη της ηθοποιού, βέβαια, ήθελε πολύ να στολίσουν το δέντρο νωρίς και είπε μάλιστα στη μαμά της ότι θα το έκανε μόνη της. Είχε όμως ακόμα ένα λόγο: να καταπλήξει τον μπαμπά της.

«Μαμά θα το στολίσω μόνη μου το δέντρο μου, μην αγχώνεσαι...Και μετά θα το δει ο μπαμπάς και θα τρελαθεί!!Το΄πε και το ΄κανε (Μα μην αγχώνεσαι)», σχολίασε η ηθοποιός δημοσιεύοντας φωτογραφία της Αλίκης κατά τη διάρκεια του στολισμού.

Η κόρη της Τζένης Μπότση