Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2023 | Επικοινωνία

«Επειδή λίγο έχουμε γεμίσει τελευταία από...» - Τα σχόλια της Ναταλίας Γερμανού για την αντίδραση της Μπότση με την λέξη "μανούλα"

Πήρε το μέρος της ή όχι;

«Επειδή λίγο έχουμε γεμίσει τελευταία από...» - Τα σχόλια της Ναταλίας Γερμανού για την αντίδραση της Μπότση με την λέξη
News 04.12.2022 15:16
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Χαμό έχει προκαλέσει η έντονη αντίδραση της Τζένης Μπότση η οποία σε πρόσφατες δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες και τους δημοσιογράφους ενοχλήθηκε όταν ένας από αυτούς την αποκάλεσε «μανούλα».

«Μανούλα δεν είμαι, είμαι μαμά, μάνα», είπε έντονα η Τζένη Μπότση κάτι που έχει σχολιαστεί από όλους εκτενώς (δείτε εδώ την κόρη της).

Τα σχόλια της Ναταλίας Γερμανού για την έντονη αντίδραση της Τζένης Μπότση

Η Ναταλία Γερμανού μαζί με την οποία της στην εκπομπή Καλύτερα Δε Γίνεται αναφέρθηκε στην εν λόγω αντίδραση της ηθοποιού και θέλησε να τοποθετηθεί προσωπικά.

«Η Τζένη είπε στην ερώτηση του ρεπόρτερ πως δεν είναι μανούλα και δε θέλει το νούλα. Είναι μαμά. Επειδή λίγο έχουμε γεμίσει τελευταία από μανούλες, φουσκωμένες κοιλίτσες, γλυκιές μανούλες του Facebook κλπ.

Η Τζένη ήθελε να ξεκαθαρίσει πως δεν ανήκει στην κατηγορία “γλυκιά μανούλα”. Παιδεύτηκε πάρα πολύ για να αποκτήσει το παιδί της, πάρα πολύ. Είναι δικαίωμά της να νιώθει, μάνα, μητέρα, μαμά και όχι μανούλα.

Είναι άλλο να αποκαλέσουμε εμείς τη μητέρα μας “γεια σου μανούλα” και άλλο να πάει κάποιος και να ρωτήσει πως “νιώθετε ως μανούλα;”. Είναι ο τρόπος πιστεύω, εγώ καταλαβαίνω πως το εννοούσε, δεν την παρεξηγώ καθόλου», είπε χαρακτηριστικά η Ναταλία Γερμανού.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Η ελληνική τηλεόραση είναι Μπάκιγχαμ, δεν έχει...» - Το "καρφί" της Ναταλία Γερμανού για το reunion Μενεγάκης-Κορομηλά

«Η απόλυτη ξεφτίλα» - Δεκάδες αντιδράσεις στο διαδίκτυο για την εκπομπή της Γερμανού, Καλύτερα δεν γίνεται στον ALPHA

Share