«Aυτό το πλασματάκι...» - Συγκινημένη στη θάλασσα η Τζένη Μπότση με την 2,5 ετών κορούλα της

Έχει μεγαλώσει πολύ

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Aυτό το πλασματάκι...» - Συγκινημένη στη θάλασσα η Τζένη Μπότση με την 2,5 ετών κορούλα της

H Tζένη Μπότση είναι μια πολύ τρυφερή μανούλα, η οποία έχει αφοσιωθεί στο μεγάλωμα της κόρης της, η οποία είναι κοντά στα 2,5 χρόνια και από τότε που ήρθε στη ζωή της ηθοποιού, τη βλέπουμε να έχει αλλάξει τις προτεραιότητες της.

Σε διακοπές βρίσκονται αυτήν την περίοδο στην Κέρκυρα, χωρίς αυτό να σημαίνεις πως εκεί είναι οι πρώτες τους βουτιές. Σε κάθε περίπτωση, μέσα από αναρτήσεις βλέπουμε μαμά και κόρη να απολαμβάνουν η μία την άλλη και κυρίως να παίζουν με τις ώρες μέσα στη θάλασσα, με την Τζένη να γίνεται ξανά παιδί.

Η Τζένη Μπότση στην παραλία με την κορούλα της

«Καλοκαίρι είναι…. βουτιές στη θάλασσα! και αυτό το πλασματάκι μας μαθαίνει ξανά από την αρχή την πραγματική χαρά της βουτιάς!! Καλές διακοπές σε όλους μας».

«Γέννησα και μετά είπα στον μπαμπά μου ότι είμαι έγκυος, δεν είχα...»

Στην σημερινή εκπομπή «Ελένη» (5/11), καλεσμένη βρέθηκε η Τζένη Μπότση. Η γνωστή ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για την οικογένειά της, την μεγαλύτερη αδυναμία της που είναι η κόρη της - Δείτε εδώ φωτογραφίες από την βάφτισή της. Μάλιστα η ίδια δε δίστασε να κάνει και μια αποκάλυψη.

«Γέννησα και μετά είπα ότι ήμουν έγκυος, δεν είχα αγωνία απλά δεν ήθελα να εισπράξω την αγωνία των γύρω μου Να σου δώσω να καταλάβεις γέννησα τον Νοέμβριο και ο μπαμπάς μου το έμαθε τον Αύγουστο. Το έκανα όσο μπορούσα για να μην έχει αγωνία ο μπαμπάς μου.

Η κόρη μου είναι τσαχπίνα, μιλάει πολύ, είναι αστεία, είναι σαν εμένα. Δεν έχει γίνει ακόμα δύο, φαίνεται λίγο μεγαλύτερη από την ηλικία της και εμφανισιακά φαίνεται λίγο μεγαλύτερη, έχει πάρει το ύψος μου»,