Εντελώς ακομπλεξάριστη η Καλομοίρα - Το βίντεο που έγινε viral μετά την γκάφα της με τα μελομακάρονα

Πολύ γέλιο!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Εντελώς ακομπλεξάριστη η Καλομοίρα - Το βίντεο που έγινε viral μετά την γκάφα της με τα μελομακάρονα

Η Καλομοίρα επέστρεψε στην Ελλάδα πριν από λίγες ημέρες για να εμφανιστεί το Madwalk 2022 (δείτε εδώ τι συνέβη στα παρασκήνια με την Μαριέττα Χρουσαλά) και αφού το σόου τελείωσε, η ίδια μίλησε στις κάμερες και έκανε μία τέλεια γκάφα, η οποία έγινε viral.

Πιο συγκεκριμένα, οι δημοσιογράφοι άρχισαν να την ρωτούν, μιας και στην καρδιά είναι Ελληνίδα, παρόλο που λείπει στην Αμερική τόσα χρόνια, ποια είναι η συνταγή που χρησιμοποιεί για να φτιάξει μελομακάρονα για τις γιορτές. Εκείνη, όμως, παράκουσε και έτσι τα υλικά που ανέφερε δεν είχαν καμία σχέση με το παραδοσιακό γλυκό.

Το αυτοτρολάρισμα της Καλομοίρας για την γκάφα της με τα μελομακάρονα

Σε ερώτηση δημοσιογράφων, λοιπόν, για το πως φτιάξει τα μελομακάρονα είπε χαρακτηριστικά: «Στα μελομακάρονα βάζω ντομάτα, κρεμμύδια... Α άκουσα μακαρόνια στο μυαλό μου. Λατρεύω μελομακάρονα όπως τα κάνει η μαμά μου και να είναι μικρά για να τρώω ένα αλλά να παίρνω πέντε» και όπως ήταν λογικό όλοι ξέσπασαν σε γέλια.

Είναι γνωστό, βέβαια, πως της αρέσει να αυτοτρολάρεται γενικά και αυτό το στιγμιότυπο της έδωσε την αφορμή να δημιουργήσει άλλο ένα ξεκαρδιστικό βίντεο, όπου δείχνει πόσο ακομπλεξάριστη είναι και πως δεν έχει κανένα πρόβλημα να κάνει λάθη και να μαθαίνει από αυτά.

Έτσι, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τον εαυτό της την ώρα που δοκίμαζε μελομακάρονα από μία μεγάλη πιατέλα και συνεχίζοντας την "μοναδική" της συνταγή, πρόσθεσε:

«Τελικά δεν θέλει ντομάτα αλλά κρεμμυδάκι θέλει» και πλήθος κόσμου έσπευσε να σχολιάσει κάτω από την ανάρτησή της.