Καλoμοίρα - Μαριέττα Χρουσαλά: Τι συνέβη ανάμεσά τους στα παρασκήνια του Madwalk 2022 - Ποιες είναι οι σχέσεις τους όταν οι κάμερες σβήνουν

Όλη η αλήθεια

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Το Madwalk 2022 ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τρίτης 13/12 και πρόκειται για ένα σόου που τα είχε όλα. Παρουσιάστρια αυτού ήταν η Μαριέττα Χρουσαλά, η οποία αποφάσισε να κάνει την επιστροφή της στον χώρο της μόδας, αλλά και της τηλεόρασης με τον πιο όμορφο τρόπο (δείτε εδώ τα πρώτα της λόγια).

Μαζί με εκείνη αποφάσισε να επιστρέψει στην Ελλάδα αρχικά και έπειτα στο τραγούδι και η Καλομοίρα, με την οποία το μοντέλο έχει παραπάνω από φιλικές σχέσεις, καθώς είναι το μοντέλο είναι και νονά της κόρης της τραγουδίστριας. Μπορεί να μην βρέθηκαν στην σκηνή μαζί, αλλά όπως φαίνεται συναντήθηκαν στα backstage και οι φωτογραφίες που δημοσίευσε η παρουσιάστρια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φανερώνουν την αλήθεια για όσα συμβαίνουν μεταξύ τους.

Όλη η αλήθεια για την σχέση της Καλομοίρας και της Μαριέττας Χρουσαλά πίσω από τις κάμερες

Οι δυο τους πόζαραν χωρίς στην ουσία να το καταλαβαίνουν, την ώρα που έτρεχαν να αγκαλιαστούν στα παρασκήνια για να συγχαρούν η μία την άλλη για την επιτυχία της βραδιάς, αλλά και εκείνης των εμφανίσεών τους (δείτε εδώ την αντίδραση του Λέοντα Πατίτσα μόλις είδε την γυναίκα του στη σκηνή).

Μάλιστα, η Μαριέττα Χρουσαλά έγραψε στο προφίλ της: «Το αληθινό παρασκήνιο» και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Σ' αγαπώ».

Μαριέττα Χρουσαλά Καλομοίρα

Μαριέττα Χρουσαλά Καλομοίρα madwalk

Όλα τα look του μοντέλου στο stage

Η Μαριέττα Χρουσαλά, χθες 13/12/2022 στα MadWalk 2022 ήταν η λαμπερή παρουσιάστρια του show που διοργανώνεται κάθε χρόνο για να γιορτάσουμε την ελληνική μόδα και τη μουσική. Είδαμε υπέροχες εμφανίσεις όχι μόνο από τους καλλιτέχνες που τραγούδησαν στο stage, αλλά και τις δημιουργίες των ταλαντούχων σχεδιαστών.

Πάμε όμως να δούμε τα αμέτρητα φορέματα και την ολόσωμη φόρμα που άλλαξε η Μαριέττα Χρουσαλά κατά τη διάρκεια της βραδιάς. Πολλά από αυτά ήταν δημιουργίες του οίκου Celia Kritharioti.

Μαριέττα Χουρσαλά

Δεν εδώ και τις καλοντυμένες και κακοντυμένες της βραδιάς, καθώς και τι φόρεσε η Μαριέττα στο κόκκινο χαλί.

Το YouWeekly.gr ήταν εκεί όπως κάθε χρόνο για να εξασφαλίσει αποκλειστικές εικόνες. Δες παρακάτω την παρουσία της στο stage.