Ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της το μωρό της - Οι νέες αναρτήσεις της Φουρέιρα με φουσκωμένη κοιλίτσα στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης

Το σακάκι της σημαίνει πολλά!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Ελένη Φουρέιρα
Instagram / Ελένη Φουρέιρα

Η Ελένη Φουρέιρα μπορεί να μην βρέθηκε στα Madwalk 2022 λόγω εγκυμοσύνης (δείτε εδώ την αινιγματική της ανάρτηση για την απουσία της από το σόου), ωστόσο δεν έχει σταματήσει τις βόλτες και τις φωτογραφήσεις. Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, κατά κύριο λόγο, δημοσιεύει συχνά εικόνες της με στυλάτα outfits από τις εξόδους της και μερικές φορές τα ρούχα που επιλέγει κάνουν το κοινό να νομίζει πως "πετάει" υπονοούμενα για το φύλο του μωρού.

Την Τρίτη 13/12, για παράδειγμα, η ίδια δημοσίευσε μία φωτογραφία στο προφίλ της στο Instagram, όπου πόζαρε φορώντας μία ροζ δερμάτινη καπαρντίνα δεμένη με ζώνη στην ίδια απόχρωση, η οποία είναι πολύ μακριά και φαρδιά. Την φόρεσε σαν φόρεμα και την συνδύασε με φούξια ψηλές μπότες, μία μπλε τσάντα με υφή φιδιού, πιασμένα μαλλιά, γυαλιά ηλίου, έντονα σκουλαρίκια και απαλό μακιγιάζ.

«Αν ο αστυνόμος Σαΐνης ήταν η Μπάρμπι», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησης στο προφίλ της, με τον κόσμο να αναρωτιέται αν είναι προφητική η ενδυμασία της. Εμείς, ωστόσο, γνωρίζουμε ποιο είναι το φύλο του μωρού που περιμένει (δείτε εδώ όλη την αλήθεια).

Ελένη Φουρέιρα έγκυος

Η όλο νόημα ανάρτηση της Ελένης Φουρέιρα για την εγκυμοσύνη της

Την Πέμπτη 15/12 προχώρησε σε μερικές ακόμη αναρτήσεις κατά τις οποίες η τραγουδίστρια ποζάρει σε ένα άδειο γκαράζ, φορώντας ένα bucket hat, ένα σκούρο παντελόνι σε λίγο πιο φαρδιά γραμμή, τακούνια και ένα σακάκι που δείχνει πως ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί.

Αυτού που κάνει το συγκεκριμένο σακάκι πιο ιδιαίτερο, δηλαδή, είναι το γεγονός πως αντί για κουμπιά έχει δύο καφέ αρκουδάκια για να κλείνει, σαν τα παιχνίδια που θα έχει σε λίγο καιρό το μπεμπάκι της. Από μέσα, η ίδια δεν φορούσε τίποτα και έτσι απογείωσε το look της.

Ελένη Φουρέιρα έγκυος
Instagram / Ελένη Φουρέιρα

Ελένη Φουρέιρα
Instagram / Ελένη Φουρέιρα