Οι αναρτήσεις όλο νόημα της Ελένης Φουρέιρα την ώρα των Madwalk μετά την ανακοίνωση της απουσίας της

Τι έκανε την ώρα που γυριζόταν το fashion show

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Instagram/foureira
Instagram/foureira

Η Ελένη Φουρέιρα σε δυο περίπου μήνες θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, καρπό του έρωτα της με τον Αλμπέρτο Μποτία με τον οποίο μένει σε μια απίστευτη μονοκατοικία στα Νότια Προάστια. Λεπτομέρειες για την εγκυμοσύνη της αλλά και για το μωρό δεν έχει αποκαλύψει, βέβαια, αρκετές αναρτήσεις της λένε κάποιοι πως έχουν "προδώσει" το φύλο.

Την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2022 πραγματοποιήθηκε για 12η συνεχόμενη χρονιά , στο TAE KWON DO τo MadWalk 2022 by Serkova - The Fashion Music Project, παρουσία κοινού, με πολλές εκπλήξεις και παρουσιάστρια τη λαμπερή Μαριέττα Χρουσαλά.

Ο λόγος που η Φουρέιρα δεν πήγε στα Madwalk και οι αναρτήσεις

Ενώ, λοιπόν, πληροφορίες ήθελαν την Ελένη Φουρέιρα να κάνει μια guest εμφάνιση με την φουσκωμένη της κοιλίτσα, το όνομά της δεν βρέθηκε στην επίσημη λίστα του θεσμού. Το closing act μάλιστα, ανέλαβε η Άννα Βίσση ενώ δεν έγινε κάποια αναφορά στο όνομά της Ελένης.

Την ώρα λοιπόν που γυριζόντουσαν τα Madwalk, η Ελένη Φουρέιρα βρισκότανε στο σπίτι της και χάιδευε την κοιλίτσα της μαζί με τον σύντροφό της. Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μάλιστα, έκανε δυο αναρτήσεις. Μια την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη το show και μια σήμερα 14/12.

Συγκεκριμένα, αρχικά δημοσίευσε μια σκηνή από την ταινία "Μόνος στο σπίτι" δείχνοντας σε τι mood βρισκόταν εκείνη την στιγμή δηλαδή στο σπίτι της και βλέποντας τηλεόραση.

Ελένη Φουρέιρα Madwalk ανάρτηση

Ώρες αργότερα έκανε repost βίντεο από παλιά εμφάνιση της στα madwalk και είχε αποθεωθεί από τους θαυμαστές της και το κοινό που την παρακολουθούσε.

Ελένη Φουρέιρα Madwalk

Ποιοι τραγούδησαν στο show

Συμμετέχουν οι: Alcatrash, Danae Livieratou, Dat Lilly, Demy, FY, good job nicky, Josephine, Kid Moxie, KINGS, Klavdia, Leon of Athens, Marseaux, Mc Daddy, Mente Fuerte, Stefania, Αναστασία, Δήμος Αναστασιάδης, Έλλη Κοκκίνου, Καλομοίρα (δείτε εδώ τη νέα της εικόνα), Μαρία Μπεκατώρου, Τάνια Μπρεάζου