Βυθισμένη στο πένθος πρωταγωνίστρια του Σασμού - Ένας χρόνος χωρίς τον πατέρα της

Η συγκινητική ανάρτησή της στο instagram

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η πρωταγωνίστρια της σειράς του Σασμού, Ευγενία Σαμαρά, μπορεί να ζει ένα δράμα στο σίριαλ του ALPHA, καθώς ο άντρας που αγάπησε περισσότερο από όλους έχει δώσει την καρδιά του άλλου, στην πραγματική ζωή έχει βρει τον έρωτα στα μάτια ενός, επίσης, ηθοποιού, του Γιάννη Ποιμενίδη (δείτε εδώ όλη την αλήθεια για τον γάμο τους).

Η ίδια είναι πολύ δεμένη με την οικογένειά της, όμως πριν από λίγο καιρό ο μπαμπάς της έφυγε από τη ζωή και έτσι η μητέρα της γιόρτασε τα πρώτα της γενέθλια χωρίς τον άντρα της, με την ηθοποιό να συγκινεί τους πάντες με την ανάρτησή της για το πόσο δυνατή είναι.

«Σήμερα έχει γενέθλια ο λόγος που ζω! Το πρώτο μου τηλεφώνημα καθημερινά (ευτυχώς ξυπνάει αχάραγα), το στήριγμα μου, η δύναμη μου, TO είδωλο μου! Μανούλι μου χρόνια σου πολλά με περισσότερα ταξίδια, ξίδια και ατέλειωτες συζητήσεις Σε αγαπώ να σε χαιρόμαστε», έγραψε χαρακτηριστικά η Ευγενία Σαμαρά, η οποία απάντησε και στο ενδεχόμενο του γάμου με τον σύντροφό της, Γιάννη Ποιμενίδη.

Η σπαρακτική ανάρτηση της Ευγενίας Σαμαρά για τον ένα χρόνο από τον θάνατο του πατέρα της

Πέρασε, ωστόσο, ένας ολόκληρος χρόνος από την ημέρα που ο άντρας που την μεγάλωσε έφυγε από τη ζωή και η ίδια προχώρησε σε μία ακόμη δημοσίευση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αναφέροντας πόσο πολύ της λείπει, τονίζοντας πως όσος καιρός κι αν περάσει δεν θα φύγει ποτέ από την καρδιά και το μυαλό της.

Πλήθος κόσμου τότε έσπευσε να της στείλει ένα μήνυμα συμπαράστασης, καθώς πρόκειται για μία ημέρα γεμάτο πόνο και πένθος, για εκείνη και τα οικεία της πρόσωπα.

«Ένας χρόνος χωρίς τον χαμογελαστό μου στη ζωή και όμως αιώνια μέσα μου. Λείπεις Σάκαρε μου!», έγραψε στο προφίλ της.

Ευγενία Σαμαρά μπαμπάς
Instagram / Ευγενία Σαμαρά