«Μας έχει περάσει από το μυαλό...» - Η αποκάλυψη Χριστίνας Μπόμπα και Σάκη Τανιμανίδη για τα επαγγελματικά τους σχέδια

Τι εκπομπή σκέφτονται να κάνουν

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Μας έχει περάσει από το μυαλό...» - Η αποκάλυψη Χριστίνας Μπόμπα και Σάκη Τανιμανίδη για τα επαγγελματικά τους σχέδια

Στις τηλεοπτικές κάμερες και τους δημοσιογράφους μίλησαν το βράδυ της Πέμπτης 15/12 ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα, οι οποίοι βρέθηκαν στα εγκαίνια του νέου τους καταστήματος στο κέντρο της Αθήνας.

Συγκεκριμένα, το κατάστημα Mona Lisa Experience άνοιξε χθες το βράδυ τις πόρτες του για μια ξεχωριστή εμπειρία γνωριμίας με το αγαπημένο μας γλυκό στον ναό της σοκολάτας και του gelato, Αδριανού 48 στο κέντρο της Αθήνας. Ο Σάκης Τανιμανίδης, ο Θανάσης Ανυφαντής και ο Ηρακλής Ζησιμόπουλος, προσκάλεσαν χθες τον κόσμο να ζήσει μια αξέχαστη εμπειρία με κεντρικό θέμα την τέχνη της σοκολάτας και τον ιδιαίτερο και χειροποίητο τρόπο παραγωγής της!

Ο γνωστός παρουσιαστής λοιπόν κατά την διάρκεια της βραδιάς μίλησε μαζί με την αγαπημένη του σύζυγο στις κάμερες και εξέφρασαν την χαρά τους για το νέο αυτό επαγγελματικό βήμα. Μάλιστα, αναφέρθηκε και στα μελλοντικά τους σχέδια.

Οι δηλώσεις Τανιμανίδη - Μπόμπα

«Μας έχει περάσει από το μυαλό 1000 φορές να κάνουμε κάτι μαζί με την Χριστίνα αλλά η σκέψη από την υλοποίηση, απέχουν! Θα κάναμε κάτι για γονείς, αλλά να έχει λίγο τηλεθέαση, μην το βλέπαμε μόνοι μας», είπε μεταξύ άλλων ο Σάκης.

«Ο χρόνος με τα παιδιά είναι πολύ περιορισμένος! Στα δύσκολα θέλουν τη μαμά τους, στα παιχνίδια τον μπαμπά τους» συμπλήρωσε η Χριστίνα.

Για το Dragon's Den (δείτε εδώ τι παιχνίδι είναι) ο Σάκης τόνισε πως: «Είναι η πιο κατάλληλη στιγμή για να έρθει ένα πρότζεκτ επιχειρηματικότητας, για να ξεφύγει η Ελλάδα από την μιζέρια». Αναφορικά με το που θα περάσουν τα Χριστούγεννα, το ζευγάρι αποκάλυψε πως θα πάνε στην Αράχοβα με τις μικρούλες (δείτε εδώ πόσο έχουν μεγαλώσει), αλλά πρωτοχρονιά θα είναι στην Αθήνα.