Παρακολούθησαν όλοι μαζί το φινάλε του Maestro - Απολαυστικά βίντεο με τους πρωταγωνιστές της σειράς του MEGA

Έριξε χθες αυλαία

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Παρακολούθησαν όλοι μαζί το φινάλε του Maestro - Απολαυστικά βίντεο με τους πρωταγωνιστές της σειράς του MEGA

Αυλαία έριξε το βράδυ της Πέμπτης 15/12 ο πρώτος κύκλος του “Μaestro“ (δείτε εδώ τι τηλεθέαση έκανε) και όπως ήταν αναμενόμενο απέσπασε πολλές θετικές κριτικές, ενώ τρένταρε και στις πρώτες θέσεις όλο το βράδυ (δείτε εδώ τα tweets του κόσμου).

Ο πρώτος κύκλος του Maestro όπως είδαμε ολοκληρώθηκε με το φεστιβάλ να ξεκινά, το όμορφο νησί των Παξών να πλημμυρίζει από μουσικές, αλλά και τον φόνο του Χαράλαμπου να ξετυλίγεται.

Μάλιστα, οι πρωταγωνιστές της σειράς φαίνεται ξεκάθαρα πως έχουν γίνει μια πολύ όμορφη παρέα για αυτό και αποφάσισαν αυτό το τελευταίο επεισόδιο να το απολαύσουν όλοι μαζί. Συγκεκριμένα, η Κλέλια Ανδιολάτου δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram μερικά βίντεο όπου τους βλέπουμε όλους να βρίσκονται σε ιδιαίτερα διάθεση και ανυπομονούν να δουν το φινάλε.

Βίντεο με τους πρωταγωνιστές του Maestro στο χθεσινοβραδινό φινάλε

Όλοι οι πρωταγωνιστές φυσικά είναι πανευτυχείς και με το γεγονός πως το Maestro θα εισχωρήσει στην πλατφόρμα του Netflix.

«Είναι ανατριχιαστικό, άμα το καλοσκεφτείς! Δηλαδή ποιος θα το περίμενε αυτό το πράγμα. Να, κάτι που δεν περίμενα με τίποτα ας πούμε. Μπορεί να είχα ένα ένστικτο ότι η σειρά θα έχει επιτυχία αλλά δεν μου πέρασε ποτέ από το μυαλό ότι η Ελλάδα θα έστελνε μια σειρά σε παγκόσμια εμβέλεια. Οπότε είναι σπουδαίο, είναι ιστορική στιγμή. Είμαστε η πρώτη ελληνική σειρά στο Netflix, τι να κάνουμε; Εδώ θέλει και χειροκρότημα κανονικά. Μας έχει πει κάποια πράγματα ο Χριστόφορος για τον δεύτερο κύκλο αλλά δεν μπορώ να αποκαλύψω γιατί σχετίζονται με την πρώτη σεζόν. Δεν το ξέρω όμως αν θα γίνουμε ζευγάρι με τον Σπύρο, αλήθεια το λέω και αυτό είναι και το μαγικό», είπε πρόσφατα μάλιστα ο Ορέστης Χαλκιάς ο οποίος βρέθηκε στην εκπομπή του Θεοχάρη Ιωαννίδη στο MEGA, Night Out.