MEGA: Η τηλεθέαση (15/12) του τελευταίου επεισοδίου του Maestro - Έκανε τα μαγικά του ο Παπακαλιάτης

Αποθεώθηκε ο πρώτος κύκλος

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
MEGA: Η τηλεθέαση (15/12) του τελευταίου επεισοδίου του Maestro - Έκανε τα μαγικά του ο Παπακαλιάτης

Το βράδυ της Πέμπτης 15/12 προβλήθηκε με μεγάλη επιτυχία το φινάλε του Maestro μέσα από τη συχνότητα του MEGA. Επιτέλους στο μεγάλο φινάλε παρακολουθήσαμε πως δολοφονούν και ποιος συγκεκριμένα, τον Χαράλαμπο που σε κάθε επεισόδιο στο τέλος βλέπαμε μικρές σκηνές.

Όπως λοιπόν είδαμε, Σπύρος και Αντώνης πήγαν μία βόλτα για να εξασκήσουν τον στόχο με όπλο και πέρασαν τρυφερές στιγμές σε ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο χωρίς ωστόσο να γνωρίζουν πως τους παρακολουθεί ο Χαράλαμπος. Λίγο αργότερα μπήκε στο κτίριο και χτύπησε άγρια το γιο του. Τη στιγμή που ήταν έτοιμος να τον αποτελειώσει με μία τεράστια πέτρα, ο Αντώνης τον πυροβόλησε δύο φορές και τον σκότωσε.

Ο Ορέστης, ο Φάνης κι η Αλεξάνδρα προσπάθησαν να καλύψουν το έγκλημα και βύθισαν το πτώμα του στον πάτο της θάλασσας. Βέβαια, τελευταία σκηνή δείχνει το πτώμα του να βγαίνει στην επιφάνεια.

Ο Γιάννης Τσορτέκης μάλιστα, αποθεώθηκε για την ερμηνεία, αφού όπως είπαν πολλοί εκτός του ότι είναι ο πιο τέλειος κακός, έκανε απίστευτα ρεαλιστικά τον νεκρό.

Από την άλλη, την απόλυτη αποθέωση είδε και η Μαρία Καβογιάννη που υποδύθηκε την κακοποιημένη σύζυγό του. Το twitter μάλιστα έγραψε πως της αξίζει και με το παραπάνω να γίνει γνωστή παγκοσμίως - δείτε εδώ τα tweets.

Τα νούμερα τηλεθέασης του Maestro στο φινάλε

Η σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη που μπήκε στο Netflix και μάλιστα έδωσε πολλά εκατομμύρια στον δημιουργό και όχι μόνο για τα πάρει τα δικαιώματα της - δείτε εδώ για πόσα μιλάμε - για ακόμη μια φορά έφερε χαμόγελα στο MEGA.

Σημείωσε σε δυναμικό κοινό 26,5% ενώ σε τέταρτα έκανε 26.4 - 26.1 - 27.3 - 28.6 - 25.4 - 27.5 - 24.1.

Prime time

  • ΑΝΤ1: Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος 16,3
  • ΑΝΤ1: Illuminati 10.0
  • OPEN: Η δική μας οικογένεια 6.5
  • OPEN: Ζωντανός θρύλος 4,7
  • ALPHA: Ο παράδεισος των κυριών 16,6
  • ALPHA: Σασμός 25,7
  • ΜΕGA: Η Γη της Ελιάς 18,7
  • MEGA: Meastro 26,5
  • ΕΡΤ: Χαιρέτα μου τον πλάτανο 2,7

Προσοχή: Τα παραπάνω στοιχεία τηλεθέασης δεν είναι καθαρά αλλά κατά προσέγγιση και απεικονίζουν ενδεικτικά την χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων όλων των καναλιών. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.