«Χθες κοιμήθηκες πάλι στον καναπέ, είναι πρόβλημα» - Χαμός στο Breakfast at Star με Χατζίδου και Παύλου

«Όλο και πιο μακριά φεύγει ο άντρας μου»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Χθες κοιμήθηκες πάλι στον καναπέ, είναι πρόβλημα» - Χαμός στο Breakfast at Star με Χατζίδου και Παύλου

Με διάθεση και πολλά χαμόγελα καλημέρισε το πρωί της Παρασκευής 16/12 τους τηλεθεατές η Ελένη Χατζίδου μέσα την εκπομπή Breakfast@Star, ωστόσο δεν δίστασε να εκφράσει για ακόμη μια φορά τα παράπονα που έχει από τον σύζυγό της, Ετεοκλή Παύλου.

Μάλιστα, πριν μερικές μέρες είδαμε ακόμη ένα απολαυστικό περιστατικό με το ζευγάρι, όπου συγκεκριμένα όταν έπαιξε στο Breakfast ένα ρεπορτάζ που αφορούσε στη θρυλική σειρά «Beverly Hills», η Ελένη Χατζίδου είπε γεμάτη νοσταλγία: «Με αυτά μεγαλώσαμε, ερωτευτήκαμε». Αμέσως, ο σύζυγός της, έσπευσε να της απαντήσει: «Εντάξει, δεν είμαστε και όλοι στην ίδια γενιά. Να το πούμε κι αυτό». Μόλις τον άκουσε η Ελένη Χατζίδου έβαλε μία φωνή και σηκώθηκε αμέσως να φύγει από τη θέση που καθόταν δίπλα του (δείτε εδώ το επικό βίντεο).

Ωστόσο, αυτή τη φορά, ο σύζυγος της τραγουδίστριας -που τα έχασε χθες με την αλλαγή στην εμφάνισή της- κοιμήθηκε ξανά χθες το βράδυ στον καναπέ, με αποτέλεσμα η Ελένη Χατζίδου να ενοχληθεί και να γκρινιάξει.

Τα παράπονα της Ελένης Χατζίδου στον Ετεοκλή Παύλου

«Όλο και πιο κοντά έρχονται τα Χριστούγεννα όλο και πιο μακριά φεύγει ο άντρας μου. Χθες πάλι στον καναπέ κοιμήθηκες. Είναι πρόβλημα και νομίζω ταυτίζονται πάρα πολλές γυναίκες παντρεμένες. Σε παίρνει ο ύπνος στον καναπέ, το καταλαβαίνω, δεν ξυπνάς όλο το βράδυ;» αναρωτήθηκε η Ελένη Χατζίδου με εκείνον ωστόσο να υποστηρίζει πως έχουν πολύ βολικό καναπέ και πως βλέπει ταινίες στο STAR μέχρι αργά το βράδυ για αυτό και αποκοιμιέται στο σαλόνι.