Απών από την δίκη σήμερα 16/12 ο Πέτρος Φιλιππίδης - Άσχημη η κατάσταση της υγείας του

Πότε θα καταθέσει;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Μπορεί επιτέλους να έφτασε η στιγμή της κατάθεσης του Πέτρου Φιλιππίδη, αφού ήθελε πολύ τόσο καιρό να μιλήσει και να απαντήσει στις καταθέσεις που έγιναν, ωστόσο, θα αργήσει ακόμη λόγω της κατάστασης της υγείας του, καθώς βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Ο κατηγορούμενος για έναν βιασμό και δυο απόπειρες κρατούσε σιγή ιχθύος τόσο καιρό εκτός όμως μιας ημέρας που ξέσπασε λόγω της κατάθεσης της Λένας Δροσάκη (διαβάστε την εδώ) με αποτέλεσμα να μην μπορεί να τον ηρεμήσει ούτε η σύζυγός του μέσα στην δικαστική αίθουσα (δείτε εδώ το επεισόδιο).

Εκτός δικαστικής αίθουσας σήμερα ο Πέτρος Φιλιππίδης

Σήμερα 16/12 λοιπόν ο Πέτρος Φιλιππίδης δεν βρίσκεται στο δικαστήριο για τη συνέχεια της δίκης, καθώς η υγεία του έχει επιδεινωθεί, ενώ θετική στον κορωνοϊό είναι και η σύζυγός του Ελπίδα Νίνου. Και οι δυο έχουν βαριά συμπτώματα και είναι συνεχώς σε επικοινωνία με το γιατρό τους.

Η δημοσιογράφος της εκπομπής Super Κατερίνα, μετέφερε επίσης, πως αν σήμερα ολοκληρωθούν οι καταθέσεις, ο κατηγορούμενος ηθοποιός θα δώσει τη δική του κατάθεση μετά τις γιορτές. Όχι μόνο λόγω του περιορισμένου χρόνου λόγω των Χριστουγέννων αλλά και λόγω του ότι ο ιός έχει επιβαρύνει την υγεία του και τον οργανισμό του και δεν θα αντέξει 6-7 ώρες που θα διαρκέσει η δίκη.

Οι αποκαλύψεις της συνηγόρου του για την υγεία του

«Έχει κορωνοϊό σε ομάδα υψηλού κινδύνου λόγω επικείμενων νοσημάτων», ανέφερε αρχικά, ενώ αποκάλυψε πως λαμβάνει αντιική αγωγή, ενώ έχει έντονα συμπτώματα και είναι σε συνεχή επικοινωνία με τον γιατρό του, καθώς κάνει κατοίκον νοσηλεία.

Όπως ενημέρωσε στη συνέχεια, επικοινώνησαν και υπήρξε έντονη συγκινησιακή φόρτιση λόγω κάποιου αποδεικτικού στοιχείου υπέρ του το οποίο και θα παρουσιάσουν στο δικαστήριο.

Επίσης, δεν δίστασε να απαντήσει σε όλους λένε πως το κάνει όλο αυτό για να μην παρευρεθεί στη δίκη που έρχεται και θα καταθέσει. «Υπήρχαν σχόλια πως το το κάνουμε για να μην γίνει το δικαστήριο, όμως είναι έτοιμος να απολογηθεί. Τώρα δεν έχει δυνάμεις, πρέπει να βρεις δυνάμεις για να απολογηθεί».