«Στην εκπομπή της Καινούργιου δεν είχα...» - Η αποκάλυψη της Κατερίνας Λένη για τα όσα ακούγονται

Όλα όσα είπε στη εκπομπή του Star

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Στην εκπομπή της Καινούργιου δεν είχα...» - Η αποκάλυψη της Κατερίνας Λένη για τα όσα ακούγονται

Το πρωί της Παρασκευής (16/12) στην πρωινή εκπομπή του «BreakFast@Star» προβλήθηκαν οι δηλώσεις από την συνέντευξη της Κατερίνας Λένη. Η πρώην παίκτρια του Masterchef, που πριν λίγο καιρό έγινε γνωστό πότε θα ξεκινήσει το ριάλιτι,(δείτε εδώ πότε) μίλησε για την συνεργασία της με την Κατερίνα Καινούργιου.

Η Κατερίνα Λένη στις δηλώσεις στον εκπομπή του Star, αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο που αποχώρησε από την εκπομπή του Alpha, «Super Κατερίνα». Ακρετές φορές έχει απασχολήσει το θέμα της πρώην chef από το κανάλι του Alpha, την εκπομπή του Star, με τις τελευταίες δηλώσεις αυτές του Σταύρου Βαρθαλίτη(δείτε εδώ τι έχει πει), καθώς γνωρίζεται με την ίδια.

Οι αποκαλύψεις την Κατερίνας Λένη για την λήξη της συνεργασίας της με το «Super Κατερίνα»

Το πρωί, λοιπόν, η Κατερίνα Λένη ήταν καλεμσένη στην εκπομπή του Star και μίλησε αποκλειστικά και ξεκάθαρα για την συνεργασία της με την Κατερίνα Καινούργιου και το κανάλι του Alpha. Η chef, αποκάλυψε ότι όλα τα ετοίμαζε όλα μόνη της και δεν προλάβαινε να τα κάνει όλα. Ο Σταύρος Βαρθαλίτης, αναφέρθηκε στην διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσει για να τα προλάβει όλα και ήταν ένας από τους λόγους, που δεν ήθελε να συνεχίσει στο «Super Κατερίνα».

Στο πλατό της εκπομπής, επικράτησε λίγο πανικός με τον chef της εκπομπής να την στηρίζει ολοκληρωτικά, καθώς ο ίδιος αποκάλυψε ότι για να προλάβει ένας άνθρωπος μέσα σε λίγα λεπτά, λόγω των θεμάτων της επικαιρότητας να μαγειρέψει είναι αρκετά ψυχοφθόρο. Ακόμη, έκαναν λόγο στο ότι σε μελλοντικό της συμβόλαιο θα πρέπει να βάλει παραπάνω όρους, δηλαδή να υπάρχουν και άλλα "χέρια" που θα βοηθούν στην διαδικασία προετοιμασίας και όχι μόνο.

Ο Σταύρος Βαρθαλίτης πιο συγκεκριμένα, είπε: «Το ότι η Κατερίνα δεν έχει αυτοκίνητο, είναι και αυτό ένας σημαντικός λόγος, που της τρώει χρόνο να πηγαίνει με τα μέσα στην δουλειά της».