«Γι’ αυτό έφυγε από την εκπομπή της Καινούργιου» - Η αποκάλυψη του Σταύρου Βαρθαλίτη για την Κατερίνα Λένη

Ποιος ήταν τελικά ο λόγος;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
 «Γι’ αυτό έφυγε από την εκπομπή της Καινούργιου» - Η αποκάλυψη του Σταύρου Βαρθαλίτη για την Κατερίνα Λένη

Το πρωί της Δευτέρας (12/12) στην πρωινή εκπομπή «Breakfast@Star» προβλήθηκαν οι δηλώσεις της Κατερίνας Λένη για την μαγειρική και δεν γινόταν να μην σχολιαστεί από τον chef της εκπομπής, Σταύρο Βαρθαλίτη, που τον βλέπουμε καθημερινά να είναι αρκετά ενεργός στα θέματα συζήτησης που έχουν στην εκπομπή και στο κάθε ένα ξεχωρίζει, όπως σε αυτό με τον Δήμο Αναστασιάδη (δείτε εδώ τι έκανε).

Η πρώην συνάδελφος της Κατερίνας Καινούργιου, που ξαφνικά αποχώρησε από την εκπομπή «Super Κατερίνα» (δείτε εδώ τον λόγο) μίλησε στην εκπομπή του Star, για το φαγητό και την αξία του.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Κατερίνα Λένη, που πολλές φορές την είδαμε να σοκάρει την Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή της με τα λόγια της, αποχώρησε οριστικά από την Super Κατερίνα και αφού επέστρεψε στην ηρεμία του σπιτιού της θέλησε να γράψει λίγα λόγια για τον κόσμο που την παρακολουθεί.

Έτσι, προχώρησε σε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ευχαριστώντας τον κόσμο που την στήριξε και ευχήθηκε σε όλους καλό καλοκαίρι, συνοδεύοντας το κείμενό της και με άλλες ευχές.

«Ένα ακόμη ταξίδι ολοκληρώθηκε σήμερα. Ανέκαθεν ήμουν λάτρης των ταξιδιών! Η στασιμότητα είναι που δεν μου αρέσει. Και όπως πολύ σοφά έχει πει και ο Όσκαρ Ουάιλντ: “Αυτός που έχει τη συνήθεια να ταξιδεύει, ξέρει να φτάνει πάντα τη στιγμή που πρέπει να φύγει”.

Εύχομαι από καρδιάς σε όλους ανεξαιρέτως, ένα υπέροχο καλοκαίρι, ξεκούραστο, ήρεμο, χαρούμενο, γεμάτο από ωραίες εικόνες με ανθρώπους που αγαπάτε και σας βγάζουν τον καλύτερο σας εαυτό!!

Να κάνετε τις βουτιές σας, γιατί η θάλασσα βοηθάει με έναν μαγικό τρόπο να αποβάλλουμε τις τοξίνες από πάνω μας, να πιείτε τα κοκτέιλ σας, να φάτε ότι γουστάρετε, να φιλοσοφήσετε μέχρι πρωίας, να διαβάσετε, να κοιμηθείτε λίγο παραπάνω και να επιστρέψετε πιο έτοιμοι από ποτέ… για νέα ταξίδια, πιο ωραία!!!! Τα φιλιά μου και την αγάπη μου!!!!!», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της.

Κατερίνα Λένη

Η αναφορά του Σταύρου Βαρθαλίτη στην Κατερίνα Λένη και την απόφαση της να αποχωρήσει από το «Super Κατερίνα»

Μετά τα όσα είπε η πρώην παίκτρια του Masterchef και πρώην συνεργάτιδα της Κατερίνας Καινούργιου, ο Σταύρος Βαρθαλίτης αναφέρθηκε στις δηλώσεις της και στον πραγματικό λόγο που αποχώρησε από την πρωινή εκπομπή του Alpha.

Πιο συγκεκριμένα, ο Σταύρος Βαρθαλίτης ανέφερε: «Επειδή έχω κάποια σχέση με την Κατερίνα, μιλάμε αραιά και που, έχουμε κρατήσει επαφές από το παιχνίδι, νομίζω ότι δεν ήταν μια χαρούμενη συνεργασία για την ίδια. Για την άλλη πλευρά της εκπομπής δεν ξέρω. Δεν ήταν χαρούμενη και γι’ αυτό το λόγο απομακρύνθηκε. Εκείνη επέλεξε ότι μέχρι εδώ είναι».

Ο Σταύρος Βαρθαλίτης είπε στη συνέχεια: «Έφυγε γιατί δεν ήταν χαρούμενη καθόλου. Δεν ήταν στο περιβάλλον που φανταζόταν ότι θα ήταν».