"Γκρεμίστηκε" το πλατό του Breakfast at Star με το ζεϊμπέκικο του Σταύρου Βαρθαλίτη - Αποθεώθηκε ο νικητής του Masterchef 4

Έτσι... απάντησε στον Δήμο Αναστασιάδη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Τα "έσπασαν" όλα το πρωί της Τετάρτης 7/12 στο πλατό της εκπομπής Breakfast at star και φαίνεται πως ξύπνησαν με πολύ χαρά και κέφι για χορό, ειδικά ο πρώην νικητής του MasterChef, Σταύρος Βαρθαλίτης.

Συγκεκριμένα, με αφορμή την αποκάλυψη του Δήμου Αναστασιάδη, πως έχει σκιστεί το παντελόνι του επί σκηνής την ώρα που χόρευε ζεϊμπέκικο (δείτε εδώ όλη του την συνέντευξη), η δημοσιογράφος της εκπομπής Μαίρη Αργυριάδου προσκάλεσε τον γνωστό σεφ να του αποδείξει ότι αυτό δεν μπορεί εύκολα να συμβεί.

Για αυτό λοιπόν ο Σταύρος Βαρθαλίτης, χωρίς κανέναν δισταγμό μπήκε στη μέση και χόρεψε ζεϊμπέκικο, δίνοντας τη δική του απάντηση στον γνωστό τραγουδιστή.

«Ψοφάμε για χορό» σχολίασε γελώντας η Ελένη Χατζίδου, με τους υπόλοιπους συνεργάτες της εκπομπής να συμφωνούν πως ένα παντελόνι δεν μπορεί εύκολα να σκιστεί στο επίμαχο σημείο την ώρα του χορού.

Το ζεϊμπέκικο του Σταύρου Βαρθαλίτη

Να υπενθυμίσουμε πως ο Σταύρος είχε νικήσει το Masterchef 4 και το Breakfast at Star ήταν η πρώτη εκπομπή που ανέλαβε την στήλη μαγειρικής της. Μάλιστα, ο ίδιος είχε αναφέρει στον Τηλεθεατή λίγο μετά το τέλος του ριάλιτι μαγειρικής:

«Από εκείνη την ημέρα που τελείωσε ο διαγωνισμός, η ζωή μου έχει αλλάξει ριζικά προς το καλό και γι' αυτό δεν σταματώ να δείχνω την ευγνωμοσύνη μου προς αυτούς τους ανθρώπους. Προέκυψαν ευκαιρίες επαγγελματικές, πολλή δουλειά σίγουρα, γιατί ποτέ τίποτα δεν σου χαρίζεται αν δεν δουλέψεις σκληρά, αγάπη από τον κόσμο και μία γενική αποδοχή που, πραγματικά, το έχω ξαναπεί αλλά είναι το μεγαλύτερο έπαθλο που έχω πάρει από το διαγωνισμό. Στόχος μου βασικός είναι και ένα μαγαζί στο άμεσο μέλλον, αλλά επειδή θέλω να γίνει σωστά και όταν πρέπει, το σχεδιάζω με σύνεση και υπομονή».