«Μου σκίστηκε το παντελόνι στο...» - Η αποκάλυψη του Δήμου Αναστασιάδη για περιστατικό πάνω στην σκηνή

Όλα όσα είπε ο τραγουδιστής

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Μου σκίστηκε το παντελόνι στο...» - Η αποκάλυψη του Δήμου Αναστασιάδη για περιστατικό πάνω στην σκηνή

Ο Δήμος Αναστασιάδης παραχώρησε μια σύντομη αλλά και περιεκτική συνέντευξη στην εκπομπή της ΕΡΤ, «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν», η οποία προβλήθηκε την Τρίτη 6/12. Μεταξύ άλλων, ο τραγουδιστής μίλησε για την σύντροφο του (δείτε εδώ τι είπε για αυτήν), την ζωή του και μια "άτυχη" στιγμή που είχε επί σκηνής.

Οι δηλώσεις του Δήμου Αναστασιάδη για την ζωή του και τα περίεργα που του έχουν συμβεί

Ο Δήμος Αναστασιάδης σε μια συντέντευξη εφ' όλης της ύλης, αποκάλυψε πράγματα και γεγονότα για αυτόν, την Τζένη Θεωνά, την κατάσταση της οικογένειας του και όχι μόνο. Τι του συνέβη με το παντελόνι του επί σκηνής;

Ο αγαπημένος και πολύ ταλαντούχος τραγουδιστής εκτός από την αναφορά του στην αρχή της καριέρας του και στο επάγγελμα, που έκανε πριν γίνει γνωστός και πετύχει στον καλλιτεχνικό χώρο και στο τραγούδι, μίλησε και για την οικογένειά του.

Μαζί με την Τζένη Θεωνά ζει την ευτυχία, καθώς το ζευγάρι έχει φέρει στη ζωή τον μονάκριβο γιο τους (δείτε εδώ τον μικρό Αριώνα να παίζει ντραμς), ο οποίος πρωταγωνιστεί στους λογαριασμούς και των δύο στα social media.

Ο Δήμος αναφερόμενος, συγκεκριμένα στη σχέση του με την ηθοποιό και πλέον παρουσιάστρια (δείτε εδώ την εκπομπή, που παρουσιάζει η Θεωνά) αναφέρθηκε στο σημείο του χαρακτήρα της, που τον ενοχλεί περισσότερο από όλα.

«Κάτι που μου αρέσει στην Τζένη είναι ότι είναι πολύ όμορφη κι έξυπνη. Κάτι που θα ήθελα να αλλάξει είναι ότι είναι πολύ ανυπόμονη. Κάτι που θα ήθελα να αλλάξω είναι με το χρόνο και την τάξη και κάτι που δεν άλλαζα είναι τον αυθορμητισμό που έχω. Στο ότι λέω κάτι έτσι όπως το σκέφτομαι κι έτσι όπως το νιώθω. Η πατρότητα είναι ένα τελείως διαφορετικό κεφάλαιο, μία καινούρια σελίδα στη ζωή μας σε όσους γίνεται και νομίζω ότι σε αλλάζει ολοκληρωτικά. Αλλάζει ολόκληρη τη ζωή σου.

Επιπλέον, ο τραγουδιστής έκανε λόγο και για ένα περίεργο σκηνικό που έχει βιώσει επί σκηνής και αυτό είναι το σκίσιμο του παντελονιού του, την ώρα που χόρευε ζεμπέκικο. Ακόμη, ο ίδιος στην ερώτηση του δημοσιογράφου για το ποια υπερδύναμη θα ήθελε να έχει, απάντησε λέγοντας ότι θα ήθελε να είναι "healer" να κάνει δηλαδή καλά τον κόσμο.

«Αν είχα μία υπερδύναμη, θα ήταν να είμαι healer και να μπορώ να κάνω καλά τον κόσμο. Ένα περιστατικό που έγινε επί σκηνής είναι να μου σκιστεί το παντελόνι στο επίμαχο σημείο φυσικά, καθώς χόρευα μία ζεμπεκιά» ανέφερε ο Δήμος Αναστασιάδης.