Δεν πήγε πολύ καλά αυτό - Το ξεκαρδιστικό ατύχημα της Τζένης Θεωνά εξαιτίας του Δήμου Αναστασιάδη

Δείτε το βίντεο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δεν πήγε πολύ καλά αυτό - Το ξεκαρδιστικό ατύχημα της Τζένης Θεωνά εξαιτίας του Δήμου Αναστασιάδη

Η Τζένη Θεωνά και ο Δήμος Αναστασιάδης ζουν μερικές μαγικές οικογενειακές στιγμές, καθώς βλέπουν τον γιο τους, Αρίωνα, να μεγαλώνει καθημερινά όλο και περισσότερο, συγκινόντας όλο το Instagram με όσα μαθαίνει και όσα κάνει κάθε φορά. Αυτή την περίοδο, βρίσκονται στην Χαλκιδική για τις διακοπές τους και η ηθοποιός αναρτά συχνά υλικό από αυτές.

Την Τρίτη 23/8, ωστόσο, το βίντεο που δημοσίευσε δεν είχε καμία σχέση με τον πάνγλυκο γιο της. Την ώρα που έπαιζαν με το φρίσμπι και εκείνη προσπαθούσε να απαθανατίσει τη στιγμή, ο σύντροφός της το πέταξε προς εκείνη με αποτέλεσμα να την πετύχει στο κεφάλι. Μόλις το κατάλαβε βούτηξε στο νερό για να κρυφτεί, ενώ η ηθοποιός ξέσπασε σε γέλια.

Το ξεκαρδιστικό ατύχημα της Τζένης Θεωνά εξαιτίας του Δήμου Αναστασιάδη

«Θα το κάνω με...»

Ο Δήμος Αναστασιάδης βρέθηκε μπροστά από τον φακό της εκπομπής Happy Day, το πρωί της Πέμπτης 9/6, και πέρα από την καριέρα του και το τηλεοπτικό του μέλλον, αναφέρθηκε και στην σύντροφό του, Τζένη Θεωνά, με την οποία ακόμα δεν έχει ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.

Ο τραγουδιστής, που λίγες ημέρες πριν μίλησε για την σχέση του με την τραπ μουσική, δήλωσε πως δεν τον ενδιαφέρει η τηλεόραση ή κάποιο άλλος είδος πέραν της μουσικής, διότι θεωρεί πως ο καθένας θα έπρεπε να ασχολείται με ένα πράγμα από όλα αυτά. Όσον αφορά την σχέση του, τόνισε πως η πρόταση γάμου καθυστερεί, αλλά θα γίνει με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο.

«Μου λείπει πολύ ο χρόνος που θα μπορούσα να ζήσω μαζί του. Θα ήθελα να είμαι κοντά του περισσότερο. Η δουλειά μας είναι δύσκολη και απαιτητική», είπε αρχικά για τον γιο του.

Και συμπλήρωσε για την σχέση του με την τηλεόραση: «Ο καθένας θα έπρεπε να είναι στο είδος του. Με ενοχλεί λίγο αυτό, το ότι ο καθένας μπορεί να πάει όπου θέλει. Θα έλεγα ότι εγώ είμαι λίγο μονοκόμματος. Θεωρώ πως δεν είμαι καλός παρουσιαστής και ηθοποιός. Υπάρχουν βέβαια και άτομα που λειτουργούν σε όλα τα πεδία. Μπορούν να κάνουν και δύο και τρία πράγματα εξίσου καλά».

«Θα το κάνω με το πιο ρομαντικό τρόπο, ψάχνω το τέλειο. Θέλω να κλείσω ελικόπτερο, υποβρύχιο, στρατό, γιατί έχει περάσει και καιρός και πρέπει να εντυπωσιάσω», κατέληξε για τον τρόπο που θέλει να ζητήσει από την ηθοποιό να τον παντρευτεί.