«Θα απαντήσω γιατί...» - Η Λένη ''έσπασε'' τη σιωπή της για την Καινουργιού μετά τη λήξη της συνεργασίας τους

2 χρόνια μετά...

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Θα απαντήσω γιατί...» - Η Λένη ''έσπασε'' τη σιωπή της για την Καινουργιού μετά τη λήξη της συνεργασίας τους

Η Κατερίνα Λένη είναι ένα από τα πρόσωπα, που συμμετείχαν στο Super Kατερίνα στηρίζοντας το μαγειρικό κομμάτι της εκπομπής, με σχεδόν καθημερινή παρουσία. Η ίδια η σεφ ωστόσο, ανακοίνωσε πως μετά από 2 χρόνια η συνεργασία της αυτή ολοκληρώθηκε.

Παρ' ΄όλα αυτά, πολλοί θεώρησαν πως οι δύο Κατερίνες δεν είχαν την καλύτερη δυνατή χημεία και πως ο λόγος αυτός αποχώρησης οφείλεται στην Καινούργιου. Έτσι λοιπόν, η σεφ απαντώντας σε ένα q&a στο instagram την Κυριακή 31/7 έδωσε τέλος σε όλες αυτές τις φήμες για κακή συνύπαρξη.

Η απάντηση της Κατερίνας Λένη για τη συνεργασία της με την Κατερίνα Καινούργιου

«Θα απαντήσω γιατί δεν θέλω να δημιουργούνται εντυπώσεις… Τις επιλογές μου τις στηρίζω πάντα μέχρι τέλους!!!! Την Κατερίνα την ευχαριστώ για τη συνεργασία μας τα τελευταία 2 χρόνια και της εύχομαι μόνο τα καλύτερα για τη συνέχεια…».

Καινούργιου - Λένη

«Εγώ ξέρεις ότι θέλω να λέω αλήθειες!»

Η Κατερίνα Λένη κατά τη διάρκεια της εκπομπής την Παρασκευή 8/7, αποχαιρέτησε την Κατερίνα Καινούργιου και τους υπόλοιπους συνεργάτες της, καθώς η συνεργασία τους ολοκληρώνεται και επίσημα για αυτή τη σεζόν, και με αυτή την αφορμή αντάλλαξαν λίγα λόγια η μία με την άλλη.

«Θέλω να σε ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου, είσαι φανταστική. Είσαι πολύ ταλαντούχο πλάσμα. Ξέρω ότι θέλεις να κάνεις άλλα πράγματα. Εύχομαι καλή αρχή στο νέο σου ξεκίνημα. Θα σε στηρίξω σε ό,τι κι αν χρειαστείς. Ήταν πολύ μεγάλη μου χαρά που συνεργαστήκαμε», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Η Κατερίνα Λένη από την πλευρά της, η οποία θυμίζουμε ότι είχε λείψει από την εκπομπή ένα διάστημα μέσα στην άνοιξη, ανέφερε:

«Θέλω να πω ότι ήταν δύσκολη η φετινή χρονιά. Παρ’ όλα αυτά έχω μάθει να εστιάζω στα θετικά. Σου οφείλω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ και στον Θέμη αν και πολλές φορές ήρθαμε σε σύγκρουση. Εγώ ξέρεις ότι θέλω να λέω αλήθειες. Παρ’ όλα αυτά θα είμαι ευγνώμων και όχι αχάριστη».