Αποθεώθηκε η Χάρις Αλεξίου στο φινάλε του Maestro - Η ανάρτησή της με την σκηνή που τραγουδά

Ερμήνευσε για πρώτη φορά μετά την απόφασή της να αποσυρθεί και μας συγκίνησε όλους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Αποθεώθηκε η Χάρις Αλεξίου στο φινάλε του Maestro - Η ανάρτησή της με την σκηνή που τραγουδά

Με τεράστια επιτυχία και συγκίνηση ολοκληρώθηκε χθες 15/12 το βράδυ η σειρά του Mega, Maestro και αναμένεται φυσικά να συνεχιστεί και του χρόνου (δείτε εδώ πως τα πήγε σε τηλεθέαση).

Η σειρά εκθειάστηκε από το τηλεοπτικό κοινό (δείτε εδώ τα χθεσινά tweets) και πλέον ξεκινά η αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα της στο Netflix, από όπου θα ταξιδέψει και σε ολόκληρο τον κόσμο. Η δραματική σειρά σε σενάριο, σκηνοθεσία και με πρωταγωνιστή τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, θα έρθει στους συνδρομητές του Netflix σε Ελλάδα και Κύπρο στις 19 Δεκεμβρίου 2022 και θα κάνει πρεμιέρα σε όλο τον κόσμο για πρώτη φορά στις αρχές του 2023.

Ένα από τα στοιχεία που ξεχώρισαν ήταν η ερμηνεία της Χαρούλας Αλεξίου στο φεστιβάλ των Παξών. Η υπέροχη φωνή της αντήχησε και τραγουδώντας την «Προσευχή», συγκίνησε τόσο το τηλεοπτικό κοινό, όσο και τους χρήστες του διαδικτύου, καθώς έγινε πρώτο trend στο Twitter.

Ο κόσμος την αποθέωσε μιας και αυτή είναι και η πρώτη φορά που η ερμηνεύτρια τραγουδά, μετά την απόφασή της να αποσυρθεί από το τραγούδι.

«Έχω απομακρυνθεί από το τραγούδι τελείως. Δεν μπορώ να τραγουδήσω όπως παλιά και δεν καταδέχομαι να συνεχίσω αν δεν μπορώ να το κάνω καλά. Μπορεί να με ακούσετε να λέω σε λίγο καιρό ένα ντουέτο που έκανα με τη Γιασμίν Λεβί, που έχω γράψει τους στίχους στα ελληνικά κι εκείνη στα ισπανικά, αλλά δεν με “ακούει” η φωνή μου πια. Είπα ότι είναι καλύτερο να σταματήσω, δεν είναι σωστό.

Μπορεί κι εγώ να τη σαμποτάρισα τη φωνή μου. Όταν κατάλαβα ότι δεν αποδίδει πια, ίσως της “έσκαψα” λίγο παραπάνω το έδαφος. Αρνήθηκα να κάνω μαθήματα, αλλά είπα πως ας πάρει μια φυσική φθορά όπως υπάρχει σε όλα τα πράγματα. Είπα όμως “Σεβάσου αυτό που έχεις κάνει μέχρι τώρα. Όχι δε γράφω πια. Όταν και αν γράψω, θα έχει περάσει κάποιος χρόνος μέχρι τότε. Γιατί αυτόματα όταν γράψω ένα τραγούδι μου βγαίνει να το τραγουδήσω. Άσ’ το», είχε αποκαλύψει πριν 2 χρόνια η Χάρις Αλεξίου για τους λόγους που δεν επιθυμεί πια να τραγουδά.

Η ανάρτηση της Χάρις Αλεξίου μετά το φινάλε του Maestro

Λίγη ώρα μετά το φινάλε του «Maestro» η Χαρούλα Αλεξίου ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το απόσπασμα από την ερμηνεία της, ενώ έγραψε στη λεζάντα: «Τίποτα δεν τελειώνει… Έχει μέλλον αυτή η ιστορία… όλοι έχουν!».