«Ενώ ήμουν παντρεμένος, μου ζήτησαν από δισκογραφική να...» - Η αποκάλυψη του Γιάννη Πλούταρχου για συνεργασία του

Ήταν καλεσμένος μαζί με τον γιό του στον ραδιομαραθώνιο του My Radio

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
 «Ενώ ήμουν παντρεμένος, μου ζήτησαν από δισκογραφική να...» - Η αποκάλυψη του Γιάννη Πλούταρχου για συνεργασία του

Το πρωί της Παρασκευής (16/12) ο Γιάννης Πλούταρχος ήταν καλεσμένος στην ραδιοφωνική εκπομπή του My Radio 104,6, «Mappes Show». Ο τραγουδιστής, που όπως φαίνεται έχουν κληρονομήσει όλα του τα παιδιά του ταλέντο του (δείτε εδώ την κόρη του να τραγουδάει) μίλησε στον Δημήτρη Ουγγαρέζο με αφορμή τον ραδιομαραθώνιο που διοργανώνουν, για τα πρώτα του βήματα και τους όρους που του είχαν βάλει από μια δισκογραφική.

Στην πρωινή εκπομπή του «Mega Καλημέρα» προβλήθηκαν οι δηλώσεις του Γιάννη Πλούταρχου, που ήταν καλεσμένος μαζί με τον γιό του, Γιώργο Κακοσαϊο.

Η αποκάλυψη του Γιάννη Πλούταρχου για περιστατικό με παλιά δισκογραφική

Ο Γιάννης Πλούταρχος μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό My radio 104,6 και στην εκπομπή «Mappes Show» θυμήθηκε μια εμπειρία του από το ξεκίνημα της καριέρας του, που του είχαν ζητήσει να κάνει πλασματική σχέση, παρά το γεγονός ότι ήταν παντρεμένος, κάτι που φυσικά αρνήθηκε επί τόπου.

Ο τραγουδιστής όταν εξιστορήθηκε το περιστατικό που είχε γίνει τον πρώτο καιρό που ασχολούνταν με το τραγούδι, απάντησε με χιούμορο πως αυτοί καλά τα έλεγαν, αλλά στην σύζυγο του, Μαρία ποιός θα το ανακοίνωνε; Η δισκογραφική εταιρία ή αυτός; Μεγάλη απορία το είχε ο ίδιος.

«Εσείς καλά τα λέτε, στην Μαρία (σύζυγος του Γιάννη Πλούταρχου) ποιος θα το πει;», είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Πλούταρχος.

Επιπλέον, δεν γινόταν να μην πει και ο μικρός γιός του μια ιστορία για τα Χριστούγεννα, όταν ο πατέρας του παρά το φορτωμένο πρόγραμμα του, πήγε με την οικογένεια του να στολίσουν για τις γιορτές και να περάσουν δημιουργικά μαζί. Καθώς επίσης, και ότι κατα την διάρκεια των στολισμών στο σπίτι του τραγουδιστή επικρατεί μια τρέλα, απόσ τολίδια, δέντρα και ανθρώπους.

Ο Γιώργος Κακοσαίος είπε χαρακτηριστικά: «Τα Χριστούγεννα στολίζαμε όταν είχε ρεπό ο πατέρας μου. Ο πατέρας μου έχει τρέλα με τα Χριστούγεννα και τον στολισμό».