«Στην σκηνή βίας με τον Τσορτέκη ήταν βαρύ το κλίμα! Πάθαμε...» - Η αποκάλυψη του Γιώργου Μπένου για το φινάλε του Maestro

«Προέκυψε μία ησυχία στο χώρο, δεν ήταν εύκολο»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Στην σκηνή βίας με τον Τσορτέκη ήταν βαρύ το κλίμα! Πάθαμε...» - Η αποκάλυψη του Γιώργου Μπένου για το φινάλε του Maestro

Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» μίλησε το πρωί της Πέμπτης 16/12 ο Γιώργος Μπένος, που υποδύεται τον ρόλο του Σπύρου στη σειρά Maestro που ολοκληρώθηκε χθες το βράδυ (δείτε εδώ πως τα πήγε σε τηλεθέαση).

Ο νεαρός ηθοποιός αναφέρθηκε στον ρόλο του αλλά και στις ανατριχιαστικές σκηνές βίας με τον Γιάννη Τσορτέκη, γεγονότα τα οποία δυστυχώς συμβαίνουν και στην σύγχρονη κοινωνία μας.

Να υπενθυμίσουμε πως στο χθεσινό φινάλε είδαμε τον Σπύρο και τον Αντώνη να πηγαίνουν μία βόλτα για να εξασκήσουν τον στόχο με όπλο, περνώντας μάλιστα και μερικές τρυφερές στιγμές σε ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο χωρίς ωστόσο να γνωρίζουν πως τους παρακολουθεί ο Χαράλαμπος. Λίγο αργότερα, όμως, εκείνον μπήκε στο κτίριο και χτύπησε άγρια το γιο του, ενώ τη στιγμή που ήταν έτοιμος να τον αποτελειώσει με μία τεράστια πέτρα, ο Αντώνης τον πυροβόλησε δύο φορές και τον σκότωσε.

Φυσικά, τόσο οι αντίστοιχες βίαιες σκηνές που έχουν προβληθεί, όσο και η συγκεκριμένα, στάθηκαν αφορμή για τους χρήστες του Twitter ώστε να αποθεώσουν το υποκριτικό ταλέντο του Γιάννη Τσορτέκη (δείτε εδώ τα tweets τους).

Οι δηλώσεις του Γιώργου Μπένου για το Maestro

«Επειδή ο Χριστόφορος έχει σπουδαία πορεία, ξέραμε πριν το διαβάσουμε ότι η σειρά θα είναι δυνατή. Όλοι έχουμε περάσει δύσκολες καταστάσεις στη ζωή μας και έχουμε αντιμετωπίσει σκοτεινά μονοπάτια. Όταν υπάρχει ένα βίαιο περιβάλλον που μεγαλώνεις εκεί, πόσο δύσκολο είναι να διαχειριστείς την όποια σεξουαλικότητα και εάν έχει. Εκεί ξεκινάει όλο, το κατά πόσο οι γονείς είναι εκεί να τον αγκαλιάσουν.

Η Χάρις Αλεξίου είναι υπέροχη, έχει τρομερό χιούμορ. Είναι τρομερός άνθρωπος. Η Μαρία Καβογιάννη επειδή έτυχε να είναι και η μαμά μου, είναι υπέροχος άνθρωπος, συγκλονιστική ηθοποιός. Με βοηθούσε πολύ στις σκηνές.

Ήταν βαρύ το κλίμα στην σκηνή με τον Γιάννη Τσορτέκη. Προέκυψε μία ησυχία στο χώρο, δεν ήταν εύκολο. Πάθαμε ένα σοκ γιατί σκεφτήκαμε ότι αυτά συμβαίνουν. Εμείς τα κάνουμε στο πλαίσιο της μυθοπλασίας αλλά όντως κάπου συμβαίνουν αυτά .Στην πλειοψηφία οι αντιδράσεις με το φιλί μου με τον Αντώνη ήταν θετικές. Εντάξει δώσαμε απλά ένα φιλί. Για το Netflix ακόμα προσπαθούμε να το συνειδητοποιήσουμε. Είναι κάτι πολύ όμορφο και θέλαμε όλοι να συμβεί», αποκάλυψε ο Γιώργος Μπένος.