«Δεν θα προκύψει να...» - Σπύρος Μαρτίκας και Βρισηίδα Ανδριώτου απαντούν ανοιχτά για τον χωρισμό τους

Διαψεύδουν ή επιβεβαιώνουν τις φήμες που τους θέλουν να χωρίζουν στο Survivor All star;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Δεν θα προκύψει να...» - Σπύρος Μαρτίκας και Βρισηίδα Ανδριώτου απαντούν ανοιχτά για τον χωρισμό τους

Στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό Μας του ΣΚΑΙ μίλησαν το βράδυ της Πέμπτης 15/12 ο Σπύρος Μαρτίκας και η Βρισηίδα Ανδριώτου. Το αγαπημένο ζευγάρι αναφέρθηκε στη σχέση τους αλλά και το Survivor All Star.

Συγκεκριμένα, όπως όλα δείχνουν θα μαζέψουν και φέτος την βαλίτσες τους και θα ταξιδέψουν ξανά προς τον Άγιο Δομίνικο, μιας και βρίσκονται στην λίστα με τα "αστέρια" του ριάλιτι επιβίωσης. Η πρεμιέρα αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 9 Ιανουαρίου και όλα βρίσκονται στην τελική ευθεία.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα έχουν, βέβαια, κυκλοφορήσει, οι γυναίκες είναι:

Όσον αφορά του άνδρες:

Οι αποκαλύψεις Μαρτίκα - Ανδριώτου για το ενδεχόμενο χωρισμού τους στο Survivor All Star

Το αγαπημένο ζευγάρι λοιπόν του Survivor επιβεβαίωσε στις κάμερες την συμμετοχή του στο παιχνίδι και μάλιστα τόσο η χορεύτρια όσο και ο φαρμακοποιός τόνισαν πως δεν πρόκειται ούτε να τσακωθούν ούτε να χωρίσουν κατά την διάρκεια της παραμονής τους στο παιχνίδι και πως επίσης είναι απίθανο να τους δουν να αλληλοψηφίζονται.

«Η μόνη ανατροπή που δεν θα προκύψει στο Survivor είναι να χωρίσουμε με την Βρισηίδα! Ας χωριστούμε μόνο στις ομάδες», αρκέστηκε να πει ο Σπύρος.

Μάλιστα, αμέσως μετά η εκπομπή, αποκάλυψε υπάρχουν τρεις παίκτες που πέρασαν από εργομετρικά τεστ. Αυτοί είναι η Τζο Μαριδάκη, ο Νικόλας Αγόρου και η Στέλλα Ανδρεάδου, τους οποίους δεν τους είχαμε ακούσει μέχρι στιγμής (διαβάστε εδώ περισσότερα).