Ηθοποιός η πρώην του Γιώργου Τζαβέλλα - Η Βίκυ Κάβουρα την έκανε μπλοκ στο Instagram

Ξεκίνησε το "ξεμάλλιασμα"

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η τελευταία σχέση της Βίκυς Κάβουρα έληξε το 2020 με τον οποίο σύντροφό της (δείτε ποιος ήταν) παρόλο που έμειναν για πολύ καιρό μαζί, δεν κατάφεραν να προχωρήσουν ένα βήμα παρακάτω. Από τότε η ηθοποιός δήλωνε ελεύθερη και ωραία.

Μάλιστα, σε συνεντεύξεις της αποκάλυπτε πως είναι για εκείνη ο ιδανικός σύντροφος: «Το ζητούμενο για μένα είναι 100% ο χαρακτήρας. Στην αρχή όλοι κοιτάμε την εμφάνιση. Από κει και πέρα η σχέση γίνεται απαιτητική και χρειάζονται κι άλλα πράγματα. Να ταιριάξουμε, να έχουμε κοινή πορεία. Μία σχέση πρέπει να ξεκινάει από το αν ξέρεις τι θέλεις. Μία σχέση είναι η σχέση που έχουμε με τον εαυτό μας σε προβολή. Να είμαι ομάδα με τον σύντροφό μου, μια γροθιά και να αντιμετωπίζουμε όλα τα προβλήματα με χιούμορ και ερωτισμό. Θαυμάζω έναν άνθρωπο όταν είναι προστατευτικός», είχε εξομολογηθεί.

Έχοντας περάσει λοιπόν αρκετό καιρό ελεύθερη, η Βίκυ Κάβουρα έχει βρει τον έρωτα στα μάτια του Γιώργου Τζαβέλλα. Ο Ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται ως αριστερός ή κεντρικός αμυντικός στη Barcelona και στην Εθνική Ελλάδος.

Μπορεί κανένας από τους δυο να μην έχει επιβεβαιώσει την είδηση ή ακόμη και διαψεύσει, ωστόσο, επιβεβαιώνει έμμεσα τη σχέση τους, το γεγονός πως η ηθοποιός έκανε μπλοκ στο Instagram την πρώην σύντροφο του ποδοσφαιριστή.

Γιώργος Τζαβέλλας

Ποια είναι η πρώην του νυν της Κάβουρα;

Γεννήθηκε το 1982 στην Αθήνα όπου και μεγάλωσε, ενώ έλκει καταγωγή και από την Κύπρο. Σε ηλικία 14 ετών επιλέχθηκε από τον σκηνοθέτη Μανούσο Μανουσάκη για τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε ένα επεισόδιο της σειράς «Ταύρος με Τοξότη». Εκεί συμπρωταγωνίστησε μαζί με τον Γιάννη Βούρο, τη Πέγκυ Σταθακοπούλου και τη Μαρία Ιωαννίδου. Μετά τη συμμετοχή της στη σειρά ξεκίνησε να ασχολείται με το χορό ενώ άρχισε να εργάζεται και ως μοντέλο.

Το 2000, δήλωσε μέσω του πρακτορείου της συμμετοχή στα «Καλλιστεία του ANT1» όπου κατέκτησε τον τίτλο Μις Γιάνγκ 2000. Μετά τη συμμετοχή της στα Καλλιστεία, δέχτηκε πρόταση από τον Μανούσο Μανουσάκη για ένα από τους βασικούς ρόλους στην κωμική σειρά «Για μια γυναίκα και ένα αυτοκίνητο». Τελικά έπαιξε στη σειρά τη σεζόν 2001-2002, ενώ την ίδια περίοδο έλαβε ξανά μέρος στα «Καλλιστεία» όπου κέρδισε τον τίτλο Β' Σταρ Ελλάς 2002. Στη συνέχεια ξεκίνησε τις σπουδές στο αντικείμενο της υποκριτικής στη Δραματική Σχολή της Μαίρης Βογιατζή – Τράγκα, απ' όπου αποφοίτησε τρία χρόνια μετά.

Από το 2003 μέχρι το 2005 ήταν μέρος του καστ της κωμικής σειράς «Ελλάς το μεγαλείο σου», όπου έπαιξε μαζί με τον Κώστα Κόκλα, τον Δημήτρη Μαυρόπουλο, την Υρώ Μανέ, τη Ζώγια Σεβαστιανού και άλλους. Τη σεζόν 2005-2006 έπαιξε μαζί με τον Γιάννη Βούρο και τη Πέγκυ Σταθακοπούλου στην κωμική σειρά «Και sera sera» ενώ συμμετείχε και σε ένα επεισόδιο της σειράς «Το Κόκκινο Δωμάτιο».

Τη περίοδο 2006-2007 συνεργάστηκε με τον σκηνοθέτη Πάνο Κοκκινόπουλο στην αστυνομική σειρά «10η εντολή», λαμβάνοντας μέρος σε 7 συνολικά ιστορίες. Από το 2007 μέχρι το 2009 έπαιξε στην καθημερινή σειρά του Mega Channel, «Μια στιγμή δυο ζωές». Τη σεζόν 2008-2009 υποδύθηκε μία τραγουδίστρια στη μαύρη κωμωδία «Μαύρα Μεσάνυχτα» σε σκηνοθεσία Πάνου Κοκκινόπουλου. Το 2011, έκανε το κινηματογραφικό της ντεμπούτο στη σειρά ταινιών «Ρόδα, τσάντα και κοπάνα» υποδυόμενη μία από τις μαθήτριες του θρυλικού λυκείου της ταινίας. Το 2015, έλαβε μέρος σε τρεις κινηματογραφικές παραγωγές: «Οι Γαμπροί της Ευτυχίας», «Λύσσα κακιά» και «Ουζερί Τσιτσάνης».

Το 2015 υπήρξε συμπαρουσιάστρια του Γιώργου Αυτιά στο τηλεπαιχνίδι «Bingo» στην κυπριακή τηλεόραση. Τη σεζόν 2015-2016 παρουσίασε τη στήλη beauty στο τηλεοπτικό magazino «Join Us» στον ΣΚΑΪ, ενώ την ίδια περίοδο παρουσίαζε την ψυχαγωγική εκπομπή «X in the city» στο ίδιο κανάλι. Τη σεζόν 2016-2017 είχε έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στην καθημερινή σειρά «Προδοσίες» στον ΣΚΑΪ ενώ παρουσίαζε και την εκπομπή υγείας «Beautiful Life» στο ίδιο κανάλι.

Ο λόγος για την Στέλλα Γιαμπουρά, με την οποία κάποτε ήταν φίλες...

Βίκυ Κάβουρα Γιώργος Τζαβέλλας

Γιώργος Τζαβέλλας πρώην σύντροφος