Η απάντηση της Χριστίνας Πολίτη για τη συνεργασία της με τους Χρήστο Φερεντίνο και Σίσσυ Χρηστίδου

Όλα όσα είπε στο Πρωινό μας

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Η απάντηση της Χριστίνας Πολίτη για τη συνεργασία της με τους Χρήστο Φερεντίνο και Σίσσυ Χρηστίδου

Το πρωί της Παρασκευής (16/12) στην πρωινή εκπομπή «Πρωινό μας» προβληθηκαν οι δηλώσεις από την συνέντευξη της Χριστίνας Πολίτη. Η δημοσιογράφος, που πριν από λίγες μέρες ήταν σε γιορτινή διάθεση με αφορμή την μαμά της (δείτε εδώ τον λόγο) μίλησε στον τηλεοπτικό φακό του ΣΚΑΪ για την ανάρτηση και την συνεργασία την με τον Χρήστο Φερεντίνο και την Σίσσυ Χριστίδου.

Η απάντηση την Χριστίνας Πολίτη για τους Χρήστο Φερεντίνο και Σίσσυ Χριστίδου

Στην κάμερα της πρωινής εκπομπής του «Πρωινό μας» μίλησε η Χριστίνα Πολίτη. Η δημοσιογράφος μεταξύ άλλων απάντησε για την ανάρτηση που έκανε πριν από λίγες ημέρες για τη συνεργασία της με τον Χρήστο Φερεντίνο και τη Σίσσυ Χρηστίδου, κάτι που συζητήθηκε αρκετά και με πολλή ένταση.

Αρνητική η Χριστίνα Πολίτη να ασχοληθεί με τον σχολιασμό των πρωινών εκπομπών και επίσης ήταν ξεκάθαρη πως δενθέλει να επιστρέψει στην τηλεόραση. Ακόμη, η δημοσιογράφος τόνισε ότι πλέον δεν χρειάζεται κάποιος να έχει τρελές γνώσεις για να βρίσκεται στην τηλεόραση και ότι το επίπεδο δεν είναι ψηλό.

Πιο συγκεκριμένα, η Χριστίνα Πολίτη είπε χαρακτηριστικά: «Δεν σχολάζω τις αναρτήσεις μου στην τηλεόραση. Κάνω πολλές αναρτήσεις, γράφω ό,τι νιώθω και θα γράψω και ένα βιβλίο που θα είναι γεμάτο αναρτήσεις. Βγήκε μια φωτογραφία παλιά και κάτι θυμήθηκα. Δεν έχω τίποτα με κανέναν. Ντόρος γίνεται πια με τα πάντα ό,τι και να βγεις και να πεις. Εντωμεταξύ είναι όλοι ή συγκλονισμένοι ή σοκαρισμένοι ή απασφαλίζουν. Είναι αστείο αυτό που γίνεται πια.

Είδα μια φωτογραφία με τον Γιάννη Λάτσιο, που τον εκτιμώ και θυμήθηκα ιστορίες και λέω έχουμε ζήσει πολλά χρόνια. Εγώ είμαι ένας άνθρωπος που έχει ζήσει αρκετές ζωές και έχει εμπειρίες. Στο τέλος συμφιλιώνεσαι με όλες τις εμπειρίες, με όλους τους ανθρώπους και καμιά φορά θυμάσαι κάτι. Αυτό είναι, δεν θέλω πικρίες. Δε τα έχω με κανέναν. Είναι φίλοι και οι δυο. Ειδικά ο Φερεντίνος», απάντησε η Χριστίνα Πολίτη.