«Δεν του έφτασε η μία φορά, να το ξαναπώ...» - Η αποκρουστική απάντηση του Νίκου Μουτσινά για τον Γιώργο Λιάγκα

Έξαλλος ο παρουσιαστής από το «Καλό Μεσημεράκι»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Δεν του έφτασε η μία φορά, να το ξαναπώ...» - Η αποκρουστική απάντηση του Νίκου Μουτσινά για τον Γιώργο Λιάγκα

Το μεσημέρι της Παρασκευής (16/12) στην εκπομπή του «Καλό Μεσημεράκι» έπαιξε ένα απόσπασμα που σχετίζονταν με την κόντρα που έχει ξεκινήσει εδώ και λίγες μέρες, ανάμεσα στον Νίκο Μουτσινά και τον Γιώργο Λιάγκα (δείτε εδώ τον λόγο).

Ο παρουσιαστής της ψυχαγωγικής εκπομπής του ΣΚΑΪ, μετά το απόσπασμα από την «Χρυσή τηλεόραση» έγινε έξω φρενών γιατι χθες ζήτησε δημόσια συγγνώμη (δείτε εδώ το απόσπασμα με την "συγχώρεση"), για τα λόγια του διότι δεν κατάλαβε οτι προσβλήθηκε ο Γιώργος Λιάγκας.

Η απάντηση του Νίκου Μουτσινά για τον Γιώργο Λιάγκα

Ο Νίκος Μουτσινάς και ο Γιώργος Λιάγκας πρωταγωνίστησαν τις τελευταίες μέρες σε μια δημόσια ανταλλαγή καρφιών μέσα από τις εκπομπές τους. Το απόγευμα της Παρασκευής, μετά από ένα σχετικό βίντεο στην Χρυσή Τηλεόραση από την εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, ο παρουσιαστής αναφέρθηκε εκ νέου στο θέμα με λίγο έντονους τόνους.

Ο παρουσιαστής μετά το απόσπασμα που παίχτηκε, κατευθείαν δεν άφησε στιγμή να περάσει και είπε ξανά πως δεν είχε καταλάβει ότι είχε προβληθεί ο Γίωργος Λιάγκας και του ξανα ζήτησε συγγνώμη, λέγοντας ότι το εννοεί και δεν θα ήθελε να συνεχιστεί όλη αυτή η κατάσταση με το όνομα του.

Ακόμη, είπε με χιουμοριστικό ύφος, ότι πλησιάζουν και ο γιορτές και πρέπει ο κόσμος να ζητά συγχώρεση για όλα του τα λάθη και να μετανιώνει για κατάστάσεις, που μπορεί να ήταν άδικος κάποιος.

Πιο συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής του «Καλό Μεσημεράκι», είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε παρα κάτω την εκπομπή του: «Παιδιά να ρωτήσω κάτι, όντως θύμωσε ο Γιώργος; Αλήθεια; Συγγνώμη. Δεν του έφτασε η μία φορά, να το ξαναπώ… Συγγνώμη. Το εννοώ.

Τώρα είναι γιορτές παιδιά, πρέπει να ζητήσουμε συγγνώμη. Είναι ωραία ευκαιρία», είπε ο Νίκος Μουτσινάς.

«Δεν το φαντάστηκα. Αλήθεια; Στενοχωρήθηκα τώρα. Όχι εντάξει, θα κάνω γιορτές, αλλά στενοχωρήθηκα γιατί δεν είχα τέτοια πρόθεση», κατέληξε ο Νίκος Μουτσινάς.