«Μπορεί να βρίσκεται με γυναίκες που έχουν σκοτώσει ή...» - Η αποκάλυψη ξένου δημοσιογράφου για την Εύα Καϊλή

Η ζωή της στις φυλακές Χάρεν

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Μπορεί να βρίσκεται με γυναίκες που έχουν σκοτώσει ή...» - Η αποκάλυψη ξένου δημοσιογράφου για την Εύα Καϊλή

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύτηκαν μέσα από την συχνότητα του Star, η Εύα Καϊλή θα κρατείται στις φυλακές του Χάρεν στις Βρυξέλλες τουλάχιστον μέχρι την απολογία της, στις 22 Δεκεμβρίου. Μετά το ξέσπασμα του συζύγου της Φραντσέσκο Τζιόρτζι για αυτήν και την κόρη τους (δείτε εδώ τι είπε).

Έγιναν γνωστές, κάποιες νέες πληροφορίες για την διαμονή της στις φυλακές των Βρυξελλών που κρατείτο. Η 44χρονη βρίσκεται μόνη, σε χώρο που δεν θυμίζει σε τίποτα κελί φυλακής.

Οι νέες εξελίξεις για την διαμονή της Εύας Καϊλή στις φυλακές των Βρυξελλων

Μετά και την προφυλάκιση του συντρόφου της, Φραντσέσκο Τζιόρτζι, με το μόνο πράγμα που θα μπορεί να κάνει είναι να παρακολουθεί τις εξελίξεις από την τηλεόραση, καθώς επίσης μιλά στο τηλέφωνο συνεχώς με την οικογένειά της κατηγορούμενης για διαφθορά και όχι μόνο.

Στο κελί της έχει παράθυρο που βλέπει στις εγκαταστάσεις των φυλακών, συσκευή τηλεφώνου και ψυγείο κάτι που δεν συνηθίζεται στις ελληνικές φυλακές.

Στην πτέρυγα όπου κρατείται φέρεται να έχει συναναστροφές με ακόμα 20 κρατούμενες, οι οποίες -σύμφωνα με Βέλγο δημοσιογράφο- έχουν σκοτώσει κι έχουν βιάσει, ενώ υπάρχουν και άλλες κρατούμενες που κατηγορούνται για εγκλήματα «λευκού κολάρου».

Ο δημοσιογράφος Μισέλ Γκάγιερ μιλώντας στα ελληνικά μέσα και την Έλγκα Νταϊφά, αναφέρθηκε στις συνθήκες κράτησης της Εύας Καϊλή στις φυλακές των Βρυξελλών, ανέφερε ότι είναι περιτρυγισμένη από γυναίκες που έχουν σκοτώσει και βιάσει ανήλικους, συζύγους κτλ.

Πιο συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος Μισέλ Γκάγιερ είπε χαρακτηριστικά: «Έχει κάποιες γυναίκες που έχουν σκοτώσει, έχουν βιάσει κι άλλες που κρατούνται για οικονομικά εγκλήματα. Είναι πιθανό η Ελληνίδα αντιπρόεδρος να βρίσκεται στην φυλακή δίπλα σε κρατούμενη που έχει σκοτώσει τον σύζυγό της ή τα παιδιά της, αυτά συμβαίνουν στην φυλακή».