«Μπήκα στο ταξί για να πάω στο νοσοκομείο και...» - Η αποκάλυψη του Άκη Σακελλαρίου για την περιπέτεια με την υγεία του

«Νομίζα ότι κοιμόμουν 10 ώρες, αλλά ήμουν 10 μέρες»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Μπήκα στο ταξί για να πάω στο νοσοκομείο και...» - Η αποκάλυψη του Άκη Σακελλαρίου για την περιπέτεια με την υγεία του

Το πρωί της Παρασκευής (16/12) στην πρωινή εκπομπή «ποιος είναι πρωινιάτικα» βρέθηκε καλεσμένος ο Άκης Σακελλαρίου. Ο ηθοποιός και συμπρωταγωνιστής της Μπέττυ Μαγγίρα σε μια θεατρική παράσταση μίλησε για την κατάσταση της υγείας του, την εμπειρία του από τα όσα συνέβησαν και την απάντηση που είχε δώσει στο τηλέφωνο στην παρουσιάστρια, αφού είχε συνέλθει.

Η παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής του Open, να υπενθυμίσουμε ότι πριν από λίγες μέρες είχε εκφράση τα συναισθήματα της για τον ηθοποιό και την κατάσταση της υγείας του (δείτε εδώ τον λόγο).

Οι δηλώσεις του Άκη Σακελλαρίου για την περιπέτεια της υγείας του

Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» ήταν σήμερα ο Άκης Σακελλαρίου. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε και για την πολύ σοβαρή περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του, την περίοδο που βρισκόταν σε περιοδεία με την Μπέττυ Μαγγίρα.

Ακόμη, ο ηθοποιός είπε για την αντίδραση του γιατρού του, όταν είχε δεί την ακτινογραφία του και του είχε πει να φύγει άμεσα και να επισκεφθεί το νοσοκομείο γιατί ήταν σε πολύ κακή κατάσταση. Επιπλέον, ο ίδιος αποκάλυψε την στιγμή που πήρε ταξί για να πάει στο νοσοκομείο και εκεί ήταν η στιγμή που λυποθύμησε και ανέφερε χιουμοριστικά, ότι θέλει να βρεί τον ταξιτζή, αυτόν γιατί αν δεν ήταν αυτόν, δεν ξέρει που θα βρίσκοταν τώρα.

Πιο συγκεκριμένα, ο ηθοποιός είπε: «Είδε ο γιατρός μου την ακτινογραφία και μου είπε “έτσι όπως είσαι, φεύγεις και πηγαίνεις στο Σωτηρία”. Μπήκα στο ταξί για να πάω στο νοσοκομείο και λιποθύμησα. Και όταν ξύπνησα, ήμουν σε ένα κρεβάτι και δεν καταλάβαινα τι γινόταν. Μετά έπεσα σε κώμα», είπε αρχικά ο Άκης Σακελλαρίου.

Ο Άκης Σακελλαρίου είπε στη συνέχεια: «Όταν με έβγαλαν από την εντατική για να με πάνε στο θάλαμο, είδα φίλους και γνωστούς εκεί. Και λέω τι έγινε ρε παιδιά; Κοιμήθηκα λίγο παραπάνω. Είχα την εντύπωση ότι κοιμήθηκα δέκα ώρες και μου είπαν ότι κοιμόμουν δέκα μέρες».