Ρίγη συγκίνησης με την ανάρτηση της Δώρας Τσαμπάζη - Ολοκληρώθηκε η δημοπρασία των μεταλλίων του Αλέξανδρου Νικολαΐδη

«Σαν να μπήκε η καρδιά μας κάπως πάλι στη θέση της»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Δώρα Τσαμπάζη
Instagram / Δώρα Τσαμπάζη

Τα Χριστούγεννα είναι μέρες χαράς και γιορτής, όμως όχι για όλο τον κόσμο, καθώς υπάρχουν άνθρωποι που αντιμετωπίζουν μεγάλες δυσκολίες και ανάμεσα σε αυτούς βρίσκεται και η Δώρα Τσαμπάζη, η σύζυγος του Αλέξανδρου Νικολαΐδη, όπως εξομολογήθηκε η ίδια στην πρόσφατη ανάρτησή της.

Παρόλα αυτά, προσπαθεί να βρει την δύναμη να συνεχίσει, ιδιαίτερα για τα παιδιά τους και, μάλιστα, προσπαθεί με τις ενέργειές της να συνεχίσει το έργο του συζύγου της βοηθώντας όσους το έχουν ανάγκη. Έτσι, λοιπόν, πραγματοποίησε μία δημοπρασία για τα μετάλλια του Ολυμπιονίκη, που ήταν και η δική του τελευταία επιθυμία, και τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν θα δοθούν απευθείας και ισόποσα στους σε επτά μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς και στις 2 οικογένειες πληγέντων των φαινομένων της 15ης Οκτωβρίου στην Κρήτη.

Ολοκληρώθηκε η δημοπρασία των μεταλλίων του Αλέξανδρου Νικολαΐδη

Η Δώρα Τσαμπάζη, λοιπόν, θέλησε να ενημερώσει το κοινό μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πως η διαδικασία ολοκληρώθηκε και με το μήνυμά της συγκίνησε τον κόσμο που την στηρίζει σε όλο αυτό.

«Η διαδικασία της δημοπρασίας ολοκληρώθηκε τα μεσάνυχτα και ήταν η πρώτη φορά που χαμογελάσαμε πραγματικά από την ημέρα που έφυγε ο Αλέξανδρος μας. Σαν να μπήκε η καρδιά μας κάπως πάλι στη θέση της.

Ακόμα δεν μπορούμε να συνειδητοποιήσουμε το μέγεθος της αγάπης και της βοήθειας του κόσμου, επιχειρηματιών, απλών ανθρώπων που επέμεναν μέχρι τελευταία στιγμή στην προσπάθειά τους να προσφέρουν ένα υψηλό πόσο για καλό σκοπό σε μια διαδικασία πρωτόγνωρη για τα ελληνικά δεδομένα, μιας και είναι ο πρώτος Έλληνας αθλητής που δημοπρατεί μετάλλια του.

Ακόμα πιο συγκινητική είναι η πρόθεση αρκετών συμμετεχόντων να καταθέσουν και εκείνοι στα ιδρύματα που έχουμε επιλέξει το ποσό της προσφοράς τους, κι ας μην έχουν “κερδίσει” στη δημοπρασία.

Δεν υπάρχουν νικητές και χαμένοι σε αυτήν την προσπάθεια. Έχουμε κερδίσει όλοι, γιατί έχει κερδίσει η κοινωνία και ο άνθρωπος. Τα χρήματα θα δοθούν απευθείας από τους πλειοδότες στους τραπεζικούς λογαριασμούς των οργανώσεων ισόποσα. Να είστε όλοι καλά. Καλές γιορτές με υγεία σε όλους», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της.

Δώρα Τσαμπάζη Αλέξανδρος Νικολαϊδης
Instagram / Δώρα Τσαμπάζη