«Φώτη μιλάει ο καλεσμένος» - Άλαλος ο Σεργουλόπουλος στον αέρα της ΕΡΤ

Του την είπε κανονικά!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Φώτη μιλάει ο καλεσμένος» - Άλαλος ο Σεργουλόπουλος στον αέρα της ΕΡΤ

Στην εκπομπή του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Τζένης Μελιτά, Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν στην ΕΡΤ, έχουμε δει πολλά απρόοπτα τον τελευταίο καιρό, αφού μέχρι και ο ίδιος ο παρουσιαστής υπέγραψε την παραίτησή του στον αέρα.

Την Παρασκευή 16/12, όμως, συνέβη ένα ακόμη με πρωταγωνιστές των Φώτη Σεργουλόπουλο και την καλεσμένη, Αντριάνα Παρασκευοπούλου. Οι δυο τους άρχισαν να συζητούν για την προσωπική ζωή της δημοσιογράφου, η οποία βρίσκεται στον ίδιο τηλεοπτικό σταθμό, φτάνοντας να μιλούν για τους φόβους της.

Η αντίδραση της καλεσμένης που άφησε άλαλο τον Φώτη Σεργουλόπουλο

Τότε είναι που ο παρουσιαστής πήρε τον λόγο και άρχισε να κατονομάζει τους δικούς με την αντίδραση της συναδέλφου του να τους αφήνει όλους άφωνους.

– Τι φοβάται περισσότερο η Αντριάνα Παρασκευοπούλου;

– Φοβάμαι ότι φοβούνται όλοι οι άνθρωποι, τον θάνατο

«Την ανημπόρια, τα προβλήματα ή σας λέω τα δικά μου, τα δικά μου λέω μάλλον», άρχισε να μονολογεί τότε ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Αντριάνα Παρασκευοπούλου τον διέκοψε: «Φώτη μιλάει ο καλεσμένος, συγγνώμη. Φώτη θα σε στεναχωρήσω αλλά αυτά δεν τα φοβάμαι γιατί πράγματι είμαι δυναμική».

Στο χείλος του γκρεμού η εκπομπή

Πρόκειται για μια εκπομπή που ξεκίνησε φέτος με πολύ καλές προδιαγραφές τόσο από παρουσιαστές όσο κι από θεματολογία. Σε μια περίοδο που όλες οι άλλες εκπομπές ψυχαγωγικού χαρακτήρα έχουν αλλάξει πάνω κάτω την σκαλέτα τους λόγω επικαιρότητας, είναι η μόνη που έχει κρατήσει χαρακτήρα κι έχει εκτιμηθεί από το τηλεοπτικό κοινό, τουλάχιστον σύμφωνα με όσα γράφονται στο twitter.

Το twitter όμως δεν είναι αρκετό για να κρατήσει στη ζωή ένα τηλεοπτικό project. Δυστυχώς.

Έχουν ήδη γίνει κάποιες αλλαγές, όπως ώρα προβολής αλλά τίποτα δεν έχει αλλάξει. Τα χαμηλά ποσοστά συνεχίζουν (π.χ. εχθές, Τρίτη 15/11 έφτασε 2,2% σε μια ώρα που δεν έχει και τρομερό ανταγωνισμό), άρα τα έξοδα στο τέλος βγαίνουν περισσότερα από τα έσοδα και το κανάλι κάτι πρέπει να κάνει...

Σύμφωνα, λοιπόν, με αποκλειστικές πληροφορίες του Vanda's blog τα καμπανάκια που χτυπάνε για τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά στην ΕΡΤ είναι πολλά!

Το Πρωΐαν σε εἶδον, τήν μεσημβρίαν παρά το γεγονός πως συνδυάζει το χιούμορ, την καλή διάθεση, την ενημέρωση και τις ενδιαφέρουσες ιστορίες φαντάζει πολύ δύσκολο μέχρι στιγμής να το δούμε και την επόμενη σεζόν.

Ωστόσο, you never know!