Στο νοσοκομείο ο Σπύρος Μαρτίκας και η Βρισηίδα Ανδριώτου - «Δύσκολη μέρα η σημερινή»

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Πριν από λίγες ημέρες ο Σπύρος Μαρτίκας είχε τα γενέθλιά του και τα γιόρτασε δίπλα στην καλή του, Βρισηίδα Ανδριώτου, με την οποία γνωρίστηκαν στο Survivor 5, όπου και γεννήθηκε ο έρωτάς τους. Έφαγαν σε χλιδάτο εστιατόριο στην Κηφισιά και αντάλλαξαν "καυτά" φιλιά μπροστά σε όλους χωρίς να τους ενδιαφέρει τίποτα.

Λίγες ημέρες αργότερα, όμως, το μοντέλο προχώρησε σε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram που δημιούργησε μεγάλη αναστάτωση στο κοινό που την παρακολουθεί και την στηρίζει τόσα χρόνια. Πιο συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια εικόνα από το χέρι της το οποίο είχε πάνω του ορό και με αυτό κρατούσε το χέρι του αγαπημένου της φαρμακοποιού.

Στο νοσοκομείο η Βρισηίδα Ανδριώτου και ο Σπύρος Μαρτίκας

«Δύσκολη μέρα η σημερινή, πάντα δίπλα μου», έγραψε μάλιστα στην ανάρτησή της.

Παρόλα αυτά, σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, η ίδια δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα υγείας, αλλά το μεσημέρι της Παρασκευής16/12 βρέθηκε σε ιατρικό κέντρο για να πραγματοποιήσει μία από τις προγραμματισμένες της εξετάσεις, με τον Σπύρο Μαρτίκα να την συνοδεύει.

Πλάνα από το σπίτι που ετοιμάζουν για να μείνουν μαζί

Αχώριστοι και πιο αγαπημένοι από ποτέ, ο Σπύρος Μαρτίκας και η Βρισηίδα Ανδριώτου συνεχίζουν να φτιάχνουν μοναδικές στιγμές μαζί και ετοιμάζονται να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους, αυτό της συγκατοίκησης, κάτι που είχε αποκαλύψει και ο ίδιος ο φαρμακοποιός μέσα από συνέντευξή του λίγο καιρό πριν.

Το μοντέλο και ο επιχειρηματίας, το καλοκαίρι τους το πέρασαν όλο σχεδόν μαζί, ωστόσο έπρεπε να επιστρέψουν στην Αθήνα για να επιβλέπουν τις κατασκευές στο νέο τους σπίτι, όπου έχει θα συγκατοικούν πια και επίσημα μαζί χωρίς τα πήγαινέλα στην Θεσσαλονίκη, όπου εκεί έμενε μόνιμα η ίδια.

Το απόγευμα της Πέμπτης 1/9 λοιπόν μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Βρισηίδα ενημέρωσε το κοινό της για το που βρίσκονται μέχρι στιγμής οι ετοιμασίες με μία φωτογραφία από το εσωτερικό του σπιτιού της.

Πλάνα από το σπίτι της Βρισηίδας Ανδρώτου και του Σπύρου Μαρτίκα

Πηγή φωτογραφίας : Instagram / Βρισηίδα Ανδριώτου